Какви луѓе ве нервираат/не поднесувате

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување

Каков тип на луѓе не сакате:

• Дволични

Гласови: 84 28,7%
  • Со негативна енергија

Гласови: 85 29,0%
  • Преваранти

Гласови: 39 13,3%
  • Лажговци

Гласови: 46 15,7%
  • Од оние што се фураат/се прават којзнае кои се

Гласови: 80 27,3%
  • Од оние што мислат дека се знаат

Гласови: 66 22,5%
  • Татини мази/галеничиња

Гласови: 40 13,7%
  • Ќе наведам какви....

Гласови: 38 13,0%
  • Не ме нервираат никакви

Гласови: 22 7,5%

• Вкупно гласачи
    293
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Локација
Скопје
Каков тип на луѓе не поднесувате?
Зошто таков тип на луѓе не сакате?
Дали имате некои блиски што спаѓаат во групата на такви луѓе?

од цитирам, знам се, можам се сакам се најубава сум нај ова нај она
алоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Oуу добар избор.Од сите по малце.Можда не ми одат на нерви дволични ,веќе ни стана секојдневие такви луѓе ,такво е општеството.Учиме да се справуваме со такви.А можда и во некоја ситуација и ние сме биле ,заебано.
Ајде вака тие шо мислат дека за се баш во нив е најдобриот одговор и мислење и татини / мамини деца ,цел живот ќе останат зависни ако не од нив ,потака од некој друг.

Јас на пример, гласав за луѓе со негативна енергија. Значи јас сум весел човек, човек што не сака многу карање а и да ми се муртат, да ме гледаат криво итн. Затоа и мразам некој со негативна енергија, некој што ни на живо се смее ни на мртво плаче. Сакам весели луѓе, поживи, поинтересни итн. Таков сум и јас а и такви луѓе сакам. А и од другите точки за гласање што сум ги ставил, и тие не ги сакам, но највеќе тие со негативна енергија.

Гзолижачи,лигуши, мамини и татини синчиња\ќеркички, поткажувачи ( ова посебно у последно време, значи од чорапи ме извади колегата шо ме тужакал дека не работев ништо 1 ден, а незнам колку пати го покривав и криев него.... )

Од сите овие наведени ме нервираат сите помалце,највише тие што мислат дека знаат се и се прават којзнае кои се.
Јас секогаш сум насмеан цело време се смеам негативноста е нешто што највише го мразам.Зашто би лажел или би измамил некој?Зашто би се дигал и да се прам дека не те знам?Имам неколку такви пријатели кои се дволични и се прават којзнае што се,прост пример 2ца мој другари беа ептен блиски и сеа едниот беше со женски искочен и овој другиот иде и го гледа него и оди да се поздрави,овој онака ладнокрвно се поздравил и му кажал нешто во смисол ај оди си демек ќе го посрамоти и да се напрај фраер пред женските..и после тоа беа скарани еден период.

Дволични
Со негативна енергија
Преваранти
ЛажговциОд оние што се фураат/се прават којзнае кои се
Од оние што мислат дека се знаат
Ттини мази/галеничиња

ALL!
+ bitches кои се фалат колку имаат поминато, и колку се испијаниле минатиот викенд..

Самобендисани и бесчуствителни кучки и копилиња кои живеат во "розов" свет.

Дефинитивно оние со негативна енергија неможам да ги поднесам.
И оние кои што мислат дека се' знаат, а уствари појма си немаат од животот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom