Какви Gamer-и сте?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување

Какви Gameri сте???

• Вкупно гласачи
    184
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Еве ви анкета...
Мало објаснување
Интернет Gaming...тука спаѓа WoW,WC3 na b.net,после Ogame итн
SP Gaming...тука се Fear,Oblivion,Fifa итн
Некаде измеѓу...глејте да не ве привлекува највеќе оваа опција(шала_:)

Епа јас сум некаде измеѓу зашто си играм COD 2, FEAR, DOOM 3 итн, но играм и онлајн CS 1.6 (порано, немам играно од летоска), BattleField 2, Silkroad, Wow по малку на акаунтот на еден другар итн.

па да ти кажам вистина измеѓу сум све играм во доменот на интернет и како што се дота нфс и др

Играам се живо и диво и онлајн и неонлајн

Повеќе online gamer, заразен од Unreal Tournament 2004 Online Gaming, но исто така уживам и во SP gaming-от. :wink:

првпат сега играм онлајн Силкроуд, друг пат не сум играл, значи втората опција

Главно сакам сам да играм кампањи, дома, оптегнат во фотелја (=
Преку 150 игри имам играно само SP.. а од MP стандардно - CS (од бета до Sourcе - најдобрата, а не 1.6), Battlefield (1942, Vietnam), Diablo, CoD, UT 2k4 (рулз)..

Кога ќе видам вака, не играм веќе ни MP, а камо ли онлајн..

Играм на кој и да е начин, не сум заразена многу со игрите, ама оnline играње ми е поинтересно, ако се зајадеме со некои од другарите :)

Па со оглед на тоа што од една игра очекувам поише од чисто пукање, и обично се соживувам ептен со игрите, поише ми паше СП. Онака да можам скроз да си влезам у филмот, плус сакам сама да си одредам дали ќе се стаам у ’покољ’ мод или ќе терам полека, зависно од расположење.

Играм и СП и на нет, ама многу повеќе мерак ми се праи коа на нет ќе истепам некој па после се курчам. СП заглавува на времето, посебно на стратегии.

претежно он-лине оти другите многу брзо здосадуваат

MarthaGraham напиша:
Па со оглед на тоа што од една игра очекувам поише од чисто пукање, и обично се соживувам ептен со игрите, поише ми паше СП. Онака да можам скроз да си влезам у филмот, плус сакам сама да си одредам дали ќе се стаам у ’покољ’ мод или ќе терам полека, зависно од расположење.
nod.gif

Od SP se imam otkazano odamna posto u gamepalyot nema nisto novo od vremeto na Doom2 i Wolf3d,a i ne mi se igra so AI glupo mi e nekako, taka da gledam so poveke online da igram.

I jas sum neso izmagju.Dosega samo 3 igri sum igral na internet.WoW, Silkroad i W3 battle.net.U SP gi igram igrite koi ne mozam na internet a se interesni(NFS,AOE etc) inaku tocno e toa od SP zdosaduva posle nedela dve od igranje.Protiv AI e glupo oti non-stop ja koristat istata ta istata taktika i zdosaduva za kratko vreme

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom