K
Kacar
Гостин
Пред се секакви активности со животни, па пинг понг, па шетање в природа, па пливање па и психолошки анализи може да се вбројат тука 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sto najmnogo od nabrojanive xexexexe garant perenje tepisi xexexeПерење, пеглање , чистење по дома , средување на подрумот и гаражата , готвење и шетање со кучето во парк.
sto najmnogo od nabrojanive xexexexe garant perenje tepisi xexexe
e aj da te klonirame nekolku pati da ima poveke ti, da ni se najdes po domaАко треба да бирам од набројаниве, најмногу ми прави кеиф чистење и средување по дома, се да биде тип топ.
Оваа твоја активност е испразнување,а темава е за исполнување!Ко ќе немам серено 2-3 дена и тоа девет кубика се има насобрано, па она господски ќе се испразнам. Е то е права нирвана.
Може па и стварно веќе и во соковите ставаат дрога, не е могуче ова што го читам.Перење, пеглање , чистење по дома , средување на подрумот и гаражата[/B] , готвење и шетање со кучето во парк.
Телесното испразнување ме доведува до стадиум на душевна исполнетост.Оваа твоја активност е испразнување,а темава е за исполнување!![]()
Ubavo e sto imash znaenja od duhovni ucenja ali nepocit golem e da se zafrkavash na smetka na tie znaenja barem od moj aspekt.Телесното испразнување ме доведува до стадиум на душевна исполнетост.
Постигнувам космичка хармонија.
Uste da ebat kolku sto pisuvaat deka ebat......Ебачи колку сакаш[DOUBLEPOST=1409696310][/DOUBLEPOST]
Може па и стварно веќе и во соковите ставаат дрога, не е могуче ова што го читам.