Каква кола имате/сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
најмногу си сакам AUDI TT:vozbud: ...ке си собирам цел живот пари и ке си купам , ке видите :) ... не е многу скапа ама со оглед на тоа што уште не сум ни на факултет и добивам еден ебан џепарац , многу ми е :(

сакам да имам од тие модели...како шо е Dodge Charger; Challenger...или како мустанг...со таков труп...како шо се Muscle типот на NFS

сакам : Subaru Impreza WRX STi,Mitshubishi Evolution X,Nissan Nismo 350z или Veilside Мazda RX-7...многу сум скромен :P :P :P

lud sum po nissan skuline GTR,toyota supra,mitchubishi lancer evolution,mazad RX-7,nisan 350z.ovie se top

E46_side.JPG

Имам вакво BMW M3 E46 модел од 2002 година, 343КС само црна боја и тонирани стакла.

А добро би ми дошло и едно вакво. Ослободен од електронски ограничувања, ESP,ABS ...чиста маќина!

p1.jpg

Имам вакво BMW M3 E46 модел од 2002 година, 343КС само црна боја и тонирани стакла.
Дај крукче:vozbud:

Иначе,имам пишано што кола имам,сегасум во преговори(читај ценкање) за 124 мерцедес многу убаво стокмено и сочувано.

П.С Фала Џиш:wink: !!!!!

Ќе ти дадам кога ќе ставам турбо полнач, олеснета хауба крила и врати во Бугарија, како и менување на чипот и Superflow ауспух:nesvest:

Еве најдов слика, само има поинакви бандаши.

495615_354_full.jpg

Мазда РХ-7 е убава ама RX-8 прави повеќе ќеф (дизајн).
mazda-rx8-exterior.jpg

Пријател,ова ти е некој квази концепт со две врати купе стил од иначе ептен досадната Антара.Иначе Антара е лика-прилика на Каптива. Genral Motors тоа а ти е.Еден модел во повеќе варијации и брендови.

Си возам Yugo 55. Класика. Е, ама да имав среќа ќе си го возев аудито. Сега ми е пуста желба, една и единствена.
image003.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom