Каква кола имате/сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Shakira напиша:
Jas vozam crveno Citroen Berlingo, a mnogu sakam da imam Fiat Punto.

Eve ja ke ti poklonam za rodendenont na forrumov edno fiat punto ...vazi? Samo kazii mi kakvo sakas!

ragazza напиша:
Que , oti sto mu fali na vkusot moj?

Човек што има екстра вкус не се експонира баш со тој факт..Баш тие што немаат а сакаат да имаат го праат тоа:raz:

Dani^^^ напиша:
Човек што има екстра вкус не се експонира баш со тој факт..Баш тие што немаат а сакаат да имаат го праат тоа:raz:
Dozvoli mi da se nasmeam..

dani malku ne si vo pravo muislam ... vo forumov si kazuvame sto e i kako e ... megu drugoto i kakov vkus imame ... ako nekako si ja sfatila poentava na temava i forumov uopste ... jebi ga ...

Моментално немам кола, а би сакала да имам 407 или Ц6.

Zbratko напиша:
dani malku ne si vo pravo muislam ... vo forumov si kazuvame sto e i kako e ... megu drugoto i kakov vkus imame ... ako nekako si ja sfatila poentava na temava i forumov uopste ... jebi ga ...

Јас многу добро сум ја сфатила поентава на форумов.Али темава е за коли а не е "ми умре циганката па дај ја сама ќе си се пофалам дека имам екстра вкус за се".Како што кажав-човек што е екстра не се фали дека е екстра туку остава другите да го воочат тоа:wink:И ајде доста за тоа се упропасти темата

Dani^^^ напиша:
Јас многу добро сум ја сфатила поентава на форумов.Али темава е за коли а не е "ми умре циганката па дај ја сама ќе си се пофалам дека имам екстра вкус за се".Како што кажав-човек што е екстра не се фали дека е екстра туку остава другите да го воочат тоа:wink:И ајде доста за тоа се упропасти темата

TEMAVA E KAKVA KOLA IMATE I KAKVA KOLA SAKATE ... sto znaci deka mozes da kazuvas kakva kola sakas .... a za da ti umre cigankata treba da prvo da ja imas ... a koga ja nemas samo ja posakuvas

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom