Каква кола имате/сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Volga V12 Coupe

volgav1201002.jpg

Рачно изработена во Москва, од руска фирма со име A: Level. Внатрешноста, моторот и подвозјето се преземени од BMW 850i, а изменета е само каросеријата.

Кој имаше ГТ во Битола? Па се убив од барање вакво количе никаде неможам да најдам. Ако знаете некој да продава кажувајте!

Кире се вика човекот а го имаше пред едно добри 7/8 години

живее одма зад мене комшии сме а јас сум на гаврило принцип сега кај него заборајв како се викаше улицата а го нема го продаде пред 7-8 години негде надвор од битола сега можи и в одпад да е

Абе како се продавало такво возило брееееее...... Да претпоставам дека го даде пошто зашто колку да не му смета и да не му држи место по гаража/двор....

па така некако инаку има еден опел рекорд в комшии се мисли човекот дали да го продава ама парите на хауба и ке го даде инаку за овој модел зборвам
record.jpg

инаку Вангел се вика човекот има амбуланта порано во уредот работеше кај шо одат децата настинати(појма немам како се викаше раб место) кај кланицата живее
едит Струмикс фала

Pa novoto BMW M3 so 420hp ili BMW M5 Hurricane 730hp i 360km/h

momentalno imam ford taunus gt od 71 a sakam da uvezam od amerika nekoj mustang od starite (zdravje boze za 2 god ako otidam za amerika):wink:

Slaki mnogu dobra kola e ford taunus posebno coupe-a inace imam 101 a bi sakal da imam honda civic type r postariot model

Сакам ЈУГО по могуќност црвено ако има некој нек се јави.хехехехехе:pos2:

Имаме ваква кола :
Skoda-Fabia_2007_01.jpg

А би сакал да имам ваква :

bmw_concept_1series_tii_front1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom