Каква Ароганција - Ресторан Дион

• Креатор на темата Креатор на темата decko77
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доволно е да се види "фацата" на АМИР за да оцениш какви "фаци" одат таму.

388849_329236830435338_100000470715224_1398873_1518058489_n.jpg

Ако минатата година го направиле истово, сликава кажува се колку работело.

Јаооо врие мужи бе. Мењај флаер одма. За пичке беспари, за ташаци 3000 денари. Боље женски внатре да се лапаат, него машки да се драпаат. ;)

Па и личи на Амир да ти кажам право.

Не се бунам дека ќе има појќе женски, баш напротив се радувам. ;)

А Ивица ти ли ќе настапуваш за Нова Година во Дион !?

You don't get it. Ова не само што е екстремно понижувачки туку и самата тактика мали се шансите дека работи.

Види го само линков што го остави еден член погоре https://www.facebook.com/events/324880010856485/ од 54 attending 18 се женски, останатите машки.

Кога се прави лејдис најт по дискотекиве секоја втора недела, тогаш не се буни народов пошо за 100че се работи.
Веќе над 300 денари е дискриминација.

Кога се прави лејдис најт по дискотекиве секоја втора недела, тогаш не се буни народов пошо за 100че се работи.

Тачно..
што си го тргнала албумот , ми фали ..:(

You don't get it. Ова не само што е екстремно понижувачки туку и самата тактика мали се шансите дека работи.

Види го само линков што го остави еден член погоре https://www.facebook.com/events/324880010856485/ од 54 attending 18 се женски, останатите машки.

Изгледа ти не сфаќаш. Бев ироничен, не сум ретарда да пукнам 2000 денари за една вечер. :свиркам:

Јас праев муабет со газдиве на овие меаниве и според него наводно мажите во просек испивале за 300 денари повеќе пијачка од женските во текот на цела вечер и тоа било за да се покријаат трошоците, можеби тоа е генерално точно но нека ја направат цената унифицирана 1800 и готово.
Јас еднаш бев пред 10 години на вакво нешто, фалеше уште бидермаер да се фрли, повеќе не му цапнувам ако сака и Гоце Арнаудов да воскресни. Кај мене во селово по 1000 ка инаку оди во некој меани, ова не е нормално со ценава по Скопјево.

2000 денари не давам мамицата во газот :icon_lol:....
--- надополнето: 22 декември 2011 во 16:30 ---
И појќе ќе потрошиш! ;)

Ќе потрошам повеќе ама на што сакам јас, а не на една салама со мирис на лук и растителен кашкавал за мезе да јадам :tapp:.

6aaxV.jpg

Ова не е од сега, од секогаш било така..и ние како копиљи кога се собиравме по куќи сегогаш жените не плаќаа ништо , а ние како луди збиравме по 1000 денари..

барем "да ви даваа" после бе цитро ;/

А вие па што се праите сите како од марс паднати? Демек ова само во Дион го има и никаде на друго место?
Мене ова повеќе ми звучи како анти-реклама за Дион и Амир и Ивица :tapp:

Одсекогаш било така и така и ќе биде. Порано мажите пиеле повеќе од жените, денес е обратно, а некои луѓе уште не се свесни за тоа.

Јас сум против ова и одсекогаш сум била против ама дај ве молам не се прајте зелени демек прв пат слушате вакво нешто. Темава нема смисла.

Не се буниме пошо ако напраат менс најт топливе браќа ќе ја фатат здраво за готово.

А вие па што се праите сите како од марс паднати? Демек ова само во Дион го има и никаде на друго место?
Мене ова повеќе ми звучи како анти-реклама за Дион и Амир и Ивица :tapp:

Одсекогаш било така и така и ќе биде. Порано мажите пиеле повеќе од жените, денес е обратно, а некои луѓе уште не се свесни за тоа.

Јас сум против ова и одсекогаш сум била против ама дај ве молам не се прајте зелени демек прв пат слушате вакво нешто. Темава нема смисла.

Да, јас сум сопственик на еден друг ресторан и кај мене имате за нова ексклузивна цена од 1300...

Абе дај не треси зелени прочитај мои постови од порано пред да даваш вакви моронски обвинувања ^_^

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom