Каков ПРЕТСЕДАТЕЛ и треба на Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
На македонија и треба председател кој нема да биде како овие што поминаја...
а за таков малце потешко да се најде...

Abre shto se sekirate,Kerim kje pobedi i kje ja preporodi prerodbata i drzhavata.Komunjari kako Ivanov nemaat shansa.

Abre shto se sekirate,Kerim kje pobedi i kje ja preporodi prerodbata i drzhavata.Komunjari kako Ivanov nemaat shansa.

Убаво е што се надеваш на тоа..ама таа (желба) можеш само да ја споделиш со истомислениците..оти овде ги немаш..
Скоро секој кој овде ти се обрнува..добиваш нешто како „клоца„
..и служиш како блесиметар..за мерење ..до каде ли се може да замине човековиот ум (ако го има-л некојпат)...разбира се.
:salut:

за моето мислење и треба еден албанец..само тие се познаваат од политика

Ja dumam i se mislam i zakluciv deka na Makedonija ne i e bitno kakov e samarot se dodeka ne javat kako magarinja.

Гледам Керимов се растрчал од партија до партија а Ѓорѓе го водат како “даше“ на одредени политички мислења по медиумиве,за Љубе и да не спомнуваме штом претне му ги “качат“ Раштански.Со еден збор пиши ништо од “маркираниве“ кандидати за Председател на Република Македонија.:toe:

Сепак според “блиц-анкетите“ кај граѓаните во Македонија,многумина се определуваат да гласаат за личност,а не за партијски “исфрлен“ кандидат,какви што се:Керим,Љубе,а поготово Иванов.:toe:

Treba da vide iskren,da ne laze,da ne krade i da se grize za Makedonija:oeoeoe::costumed2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom