Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да можиш убо да се најадиш.
Izgovor da se soberat rodninite i prijatelite na jadacka i pijacka....

Поздрав, јас сум албанец и работам на една тема со празниците, и сакам да ве прашам за овој празник некој да ми објасни каков празник е овој ?
Поздрав.. и фала од напред
Именден не е конкретен празник,туку така се вика кога го славиш своето име.Никола тој што се вика на пр слави на 19 декември денот на светецот Св.Никола,Јован слави на 20 јануари денот на Св.Јован,тој што се вика Климент слави на 8 август денот на Св.Климент итн.Е сега имаш летен и зимски од секој именден.Поздрав, јас сум албанец и работам на една тема со празниците, и сакам да ве прашам за овој празник некој да ми објасни каков празник е овој ?
Поздрав, јас сум албанец и работам на една тема со празниците, и сакам да ве прашам за овој празник некој да ми објасни каков празник е овој ?
Не туку се црвени туку речи фала богу што не си Јуле или Марта,окапаа кај тебе цел месец
.Не туку се црвени туку речи фала богу што не си Јуле или Марта,окапаа кај тебе цел месец.