Каков монитор користите?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
IMg_PD3505_931C_20060615085.jpg

Samsung SyncMaster 931c

LCD so 2ms response time :)

LG Flatron 1919s LCD
8ms responce :( :tv:
за тие пари 200 евреи, ок е

Samsung SyncMaster 720n. Mi sluzi odlicno

hp 1902 19ка
пред 2недели го земав 16000ден па ке видиме како ке се покаже

Покрај мојот одамна напишан, заборавив да кажам дека имам KFC 15 инчен од 1996 од АМЦ што работи на пентиум 1 и има рефреш од 90 Hz на 800*600. Најдобар според мене, за очите ми е LG F 920 P, само што кога го земав компјутерот пред повеќе од година веќе немаше таков, па морав да земам ЛЦД.

Самсунг 931bw,го земав пред 3 дена,мн е топ,али не го користам,си го чувам за со новиот компјутер.Responce time 2msec,Contrast 2000:1 :zver:

ceZ0lXHQsiQRI.jpg

За сите што земаат Samsung монитор кој обично е победник на тестовите еве една вест.

http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html

Samsung има проблеми со недостаток на панели, па почнал да реди што ќе најде. Како во случајот со Samsung 226bw кој беше победник на тестот испаднало дека Samsung испраќа квалитетни монитори само за на тест и тоа со 'S' ознака, а ги продава со 'A' кои не користат Samsung панел.

Затоа гледајте ко ќе купувате на позадината дали има А или S ознака, затоа што многу веројатно е кај нас во МК да праќаат чкарт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom