Kаков мобилен сакате да имате во моментов, реално, според вашите потреби...

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
темава можеби е сестра на Вашиот мобилен телефон од соништата е... но сепак тематиката ке биде свртена на друга цел.

Значи не телефон од вашите фантазии што не би можеле ни со години да заработите за него. Туку каков мобилен спрема вашите трошкови, потреби, придонеси и финансии би сакале да имате во моментов?

јас би сакал да имам СониЕриксон М600и. кошта околу 290 евра.

89126.jpg

Самсунг D900...ептен ми се свиѓа, ама не ми даваат да го купам.:(

И јас би за D900 ама многу кеш е, сум се зарекол уше пред 5 години да не давам поише од 100 евра за телефон и имам намера така да остане :D

Би ми бил доволен и Сони Ериксон W810.Ама не ми се даваат сеа пари за нов телефон.Стариов уште ме служи супер.

аман, не го свативте мојот прв пост. Значи моментално го посакувате пример нокиа 6300, заљубен сте у него и имате план да го купите во теков на месецов. Пример проблем ви се парите ама сепак ке се обидете да ги собирате. Ова е реакција од постот на Мрно, оти П1 сеуште не е искочен, а и кога ке искочи ке кошта над 6-700 евра.

значи не телефон од соништата... туку телефон што најверојатно ке можете да го имате... кхм... не ме свативте нели?

Ааааа епа ондак сеуште незнам што посакувам, во другата тема има образложение, иако Нокиа 6230и ми фаќа око највише.

На Мрно на пример според потребите, би му одговарал некој од Walkman серијата, а не од P бизнис серијата :)

Sakam vo momentov bilo kakov poloven telefon.
Zal mi paga Samsungot SGH X820 sto go nosam na rabota. Ke mu ispadnat delovite uste malku.
Znaci jok Nokia N95, jok XPA, jok ova ona.
Poloven telefon. :)

k800, само сеа сакам да го покористам овој 6280 пошо ептен тазе ми е сеа, нема ни 3 дена!! а к800 до крај на летото го имам 99%

sakam da go zemam k810 bidejki D900 veke ne mi po kejf(ako saka nekoj da mu go prodam):smir:

Според моите реални потреби (а и финансиски можности) го имам телефонот што го сакам. Nokia 6230i - Камерата е арна, радивце, мемориска од гига му ставив за Мp3, друго ништо не ми треба (се разбира и разговарам и испраќам SMS од него :))

Сони ериксон к800, би требало да земам за месец два, ако не земам нешто хардвер за компјутерот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom