Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
imam nokia e71 i se se ali kakva losha kamera ima da ne ti se veruva
pa barem maaalku od maaalku da nalikuva na 3.2 mp
toa noise edno kilo, svetlina primanje nikakva, blicot ocaen
samo toa mi preci.
inaku drugo se ostalo si e top, office podrshka (kaj i da e i CAD dokumenti ke pocne da otvara samo da go najdam programot), qwerty tastatura, ubav wifi, copy paste funkcija sto e mnooogu top.

ama tolku mu beshe, sakam Iphone taka da ako saka nekoj da se menja za iphone 2g neka me pm-ne.

sayonara

Sony ericsson k500i :helou: end aj em praud vid it!
PS Naredniot telefon koga ke si go kupam nema da bide poskap od 2000 i najverojatno ke bide nekoj samsung na rasklop :baeh:

Se

SonyEricsson K850i toop mob
I eden simens c72 go davam 15e i baram nekoj od kineskite dual sim +tv

Imam Soni Erikson k750i veke 2 godini i prezadovolen sum od nego ima sve sto mi treba i ne go menjam uste dolgo vreme...

старудија Sony Ericsson T630.
ama растура телефончево никогаш не ме оставило на цедило.
па и основна намена му е да се јавиш и да те побараат.

sonyericssonz530i.jpg

SE Z530i i d900 stariot.

Од денес официјално нов мобилен: Nokia 5800 Xpress Music
nokia-5800-touch-1.jpg
:baeh:

Со среќа и здравје да си го користиш!

Од денес официјално нов мобилен: Nokia 5800 Xpress Music
nokia-5800-touch-1.jpg
:baeh:
од кај го купи ?
овие у т-мобиле цело време немат божем ке донесат а ги нема уште. Оние од германос/космофон и 2бе се бодат по 19 000 - 20 000 ги продават

од кај го купи ?
овие у т-мобиле цело време немат божем ке донесат а ги нема уште. Оние од германос/космофон и 2бе се бодат по 19 000 - 20 000 ги продават
Ја го земав од Т-Мобиле денес ко божем ги добиле мада ја со врски малце и така иначе иди таму неколку пати и ќе го донесат. Обично гледаат колку е баран телефонот и носат по 2-3 на пр. Денес у исто време ја коа го земав уште еден човек зема ист таков.Поздрав! :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom