Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
nokia n73 vo momentov okolu 2nedeli i odlicno se pokazuva

имам к300и
sony_ericsson_k300i.jpg

а наскоро ќе земам к550и
sony_ericsson_k550i.jpg

имам самсунг е590 само работата е во тоа што со телефонот не ми дадоа цд а ми дадоа усб кабелче со не служи за ништо.Нема шанси да го поврзам со компјутерот и затоа си купив bluetooth и со него слегувам песни и ништо друго.Од страна на мсн интернет пребарувач или ИГРИ нема санси нисто неможам да си ставам на телефонот.Со можи да биди работата ако некој можи да ми кажи добра работа ке сврши.ако се потрудите да најдите нешто за телефонот ептен фала

Има посебна тема за проблеми и совети, ама ај ќе ти одговорам тука. Не си морала да купуваш блутут адаптерче, туку штом имаш усб кабел едноставно да си го симнеш софтверот од сајтот на Samsung.

Има посебна тема за проблеми и совети, ама ај ќе ти одговорам тука. Не си морала да купуваш блутут адаптерче, туку штом имаш усб кабел едноставно да си го симнеш софтверот од сајтот на Samsung.
епа ке пишам таму од нервоза незнам ни кај да пишам појке.Само да ти казам дека усб кабелч
ето воопшто не ни работи :toe:

Нокиа 6230, ама ич не ми се погоди,не го бива телефонов,само се расипува,па веке не го ни поправам, нека цркне до крај па ке купам некој за 2000 - 3000 денари,и да не го мислам и да се расипе или да не му се тресам ако ми паднал или слично.

Горд сопственик на 8 гига iPhone, отклучен Ч)

од ко ми се заеба К500и, и го дрпнав на сестра ми К310и и сега него го користам

hey

vo momentot koristam nokia n95 gold i nema za sto da se zalam telefonot e super

pred 2 nedeli zemav sony ericsson P1i

a predhodno imav sony ericsson W800i(se uste mi e najomilen)

Attachments

• SE P1.jpg
    SE P1.jpg
    2,5 KB · Прегледи: 42

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom