Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
samsung-E800.jpg

До кога ќе видиме :)

Јас имам Sony Ericsson K750i и стварно е добар,само слушам дека џоистикот лесно се расипувал,па ке видиме............

Сименс А75.

Нокиа 7610 телефонт е закон !

od vcera imam nov mobilen telefon NOKIA N73 od dukjan go zemav nov i ne znam kako ke se pokaze,go plativ 21000 a imam i drug NOKIA 6230i a da ne ima nekoja od vas NOKIA N73 i ako moze da mi kazete dali e dobar telefonot ili se zaebav so go zemav

со срека да си го користиш, телефонот е екстра, мала мана има со џоистикот со тек на време ке се разлабави али сепак мислам дека нема тоа да ти биде проблем, се надевам дека ке го смениш пред да ти се расипе...

иначе добра цена си го земал, за неполни 350 евра.

Necrophilia напиша:
Samo edna rabota mnogu mrazam kaj sonyericssonite. zamislete telefon so Carl Zeis leki, Ksnenon blitz, i uste milijarda funkcii koi nokia ne bi gi staila site vo edna naprava gi ima K800 kako sto e 3.2mpx kamera a video snima vo .3gp format... pa toa treba da se ubie be ej!!!

за ова со видеото стварно е најглупо се е ок само уште да не снимаше 3gp али сепак е нај нај

Wow ova mi lici na koj ima pubav mobilen....se takmicite koj ima poubav i poskap a???Ocajno e :pos2:

Sonny Ericsson W880i go dobiv za rodenden , ima samo edna maana mnogu mali dugminjata so dolgi nokti ne moze da se pisuva SMS :)

После 7години маки мачење со 3310ката конечно т.е. од пред 3дена имам нов телефон еве го јееееее
предна страна
sonyericsson-w850-00.jpg

задна страна
sonyericsson-w850-01.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom