Каков леб јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата Worf
  • Време на започнување Време на започнување

Каков леб јадете?

• Бел (обичен)

Гласови: 20 54,1%
  • Р’жен

Гласови: 5 13,5%
  • Интегрален

Гласови: 3 8,1%
  • Диетален

Гласови: 1 2,7%
  • Макробиотички

Гласови: 4 10,8%
  • Други

Гласови: 4 10,8%

• Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .

Worf

Leader of the High Council
Член од
1 мај 2006
Мислења
413
Поени од реакции
4
Јас од пред 3 години почнав да јадам макробиотички леб (без адитиви и квасец од интегрално р’жено и интегрално пченично брашно) и многу подобро се чувствувам! Сакам да знам каков леб вие јадете и колку сте запознаени за хранливите вредности на лебот направен од интегрални брашна!

Јас јадам секаков леб само не бел: Не дека не јадам ама никогаш не купуваме. Инаку најчесто јадам комбиниран. Затоа гласав за Други

ne jadam leb, moze ednas u mesecot onaka malku inace NE!

Ja jadam sekakov leb a najcesto bel zatoa glasav bel
Mozete da staite opcija i sekakov:)

bel toj sto e 20 ili 22 denari (neznam tocno)na zito luks mislam deka bese:)

Највкусен ми е убедливо црн леб со сите можни семки у него... тој спаѓа у интегрален леб не? кажете ми пошто не сум сигурна, за да знам за што да гласам :icon_lol:

Ржен. Али кога е пресен, после за ништо не го бива!

ретко јадам леб ама ако јадам сакам црно најслатко ми е

Crniot vo koja grupa spaga od gorenavedenite?...ama onaj najcrniot

Белиот леб е нај вкусен, додека ржаниот бил најздрав за јадење.

mnoooguuuu mallkuuu jadam leeb ... a inace gi jadam site lebovi .... nemi menja nishto i nemislam deka od odreden tip na leb ke se cuvstvuvam podobro

Skoro sekogas jadam bel ama vo osnova ne sum zadovolen od toa kakvi lebovi se prodavaat kaj nas.Nekogas e dobar i krckav ama nekogas e tegav i navecer ne go biva za nisto a za naredniot den voopsto da ne komentiram.

rye_bread.jpg

Лебарка сум си,и си сакам домашно со селски квасец,печено во фурна...тука може да се најде нешто слично,ама од кога го пронајдов овој леб на сликава,Дански леб,задоволна сум:)Затоа и гласав за р'жен

Прилепски! :pos:
Бел,голем како пита. Макар што ретко јадам леб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom