Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ПоздравГижо напиша:Само криво ми е што уште не сум налетал на бугарски метал бенд, не дека ги нема, ги има поише од тука, ама нема кај да се видат
Едноставно нема Бугарска музика. Се е крадено или од Македонската (за народна) или од Српската (забавните). Не знаат луѓето да си направат сопствена музика па крадат. Башка тоа жените цели пластики ама разголени не за друго да ги гледаат некои запечени. Катастрофа со еден збор. Срамота е. Мали деца ги гледаат... Барем да има една позитивна работа од Бугарската музика....
enurion напиша:Jaс сум од Бургас. Планета не е популарна телевизија в градовите. Дури мислам дека се слуша повеке во Македонија. Бил сум гостенин во Струмица и Охрид и знам това многу добре. Се разбира дека селанството во Блгарија сешто се големи фенови на таа музика. Има ги и многу турбо фолк дискотеки. Клиповите и музиката мислам дека са квалитетни, ама не са крадени потоа што сите авторски права са добро-заплатени! Но ова дека под "блгарска музика" разбирате Планета ТВ е многу погрешно. Во Блгарија има многу други стилови и турбо фолка е само околу 50% от целата музикална продукција. Имаме и добри ТВ Канали како MMTV MMTV2 CityTV, кои ги немате во Македонија - они не пускат турбо фолк, само ПОП, РАП, ДЕНС, ХАУС.
Некоj каза дека блгарите сме ви мразили?! Ова е апсолутна глупост. Нема народ коj да ви сака повеке от нас. Половин Блгарија потекнува од Македоснките земли. Вие за нас сте бракja и сестри и всекогаш ке биде така, дури некоj од вас да ни мрази.
Побараjte во Youtube за:
Gravity co empty world
Santra i Kristo
AVA Make me high
Karizma
Поздрав от морето.