Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
дека ке забремените и тоа по грешка тоа тешко. машкото осеќа неколку секунди( во секој случај доволно ) пред да сврши така да тоа на нејќење не држи вода. на сакање било .
а ако се работи за сигурност од болест тогаш да кондом, инаку ради несакана бременост врска нема

без кондом е поубаво ама 5 мин слатко цел живот татко и не ми се дава 100 денари за кондом многу е тоа:D

без кондом е поубаво ама 5 мин слатко цел живот татко и не ми се дава 100 денари за кондом многу е тоа:D

Ете сега викаат ќе делеле бесплатни кондоми, ќе немаш гајле.. :D Добар потег на владата ама малце безмислена е..
прво викаат секој треба да има 3-то дете а сега кондоми ке делеле, чудно.. :cautious:

Ете сега викаат ќе делеле бесплатни кондоми, ќе немаш гајле.. :D Добар потег на владата ама малце безмислена е..
прво викаат секој треба да има 3-то дете а сега кондоми ке делеле, чудно.. :cautious:
Не сакам беспатни кондоми, кинески се.

Па ќе дава владата кондоми, ама како што кажавте од тие кинеските и оп ете ти трето детенце:)
Паметна е владата на се си мисли;)
Инаку за темава и јас сум за без кондом, друго си е додир на кожа.

Ima razmena za kondom. Primer apchina sho se pie sekoj den ili vo ramena da ti stat neshto shit :) Za se ima reshenie samo da ne dojde do toa po 9 meseci i pak da si uzivash bez kondom :)

да ама таа замена со таблети е штетна за женскиот организам посебно таблетите, Јасмин докажано го уништуваат репродуктивнот орган кај жените.

да ама таа замена со таблети е штетна за женскиот организам посебно таблетите, Јасмин докажано го уништуваат репродуктивнот орган кај жените.

Ako bilo taka ne bi gi prodavale. Ne se samo edni apchina nego miljon, i doktoro pravi 100 pregledi za da vidi sho e dobro za tebe i sho nee :)

Ama chej,

Apchina:

sxd52742.jpg

Flaster

plaster-80288-135433_33108w_104502194.jpg

Stapche vo rameno

p2_86577389.jpg

Spiral

pmedel-kspiral.jpg

Inekcija

injektion.jpg

Ringche ;)

65b5b760-742c-4b67-ae3a-422a15882782big.jpg

Znachi ima miljon razlichni raboti za da ne se koristi kondom. Aj ako si coek sho odi i se ebava so sekoja vtora zenska, ili zensko sho se ebava so sekoe vtoro mashko bi preporachuvala kondom. Ama ako vekje si vo vrska i imate redoven seks i ako sakate da vid ubo ostajte vekje kondom. Nekjam da bidam takva da kazam sho i kako. Neznam ni vo Makedonija sho ima i kolku e dobro (ne sum tamu), mozi i podobri stvari ima kaj vas. Ama kaj nas ima mnogu zenski sho koristat neshto od ova gore.

околу 3 за 100 дурекст класик и зошто да не ти се даваат ... 100 денари ги потценуваш за секс ?

E bratce jas imam plakano 10 pati poveke za seks a na nekogo ne mu se davaat pari za kondom. Cccccc
Ај донекаде сваќам пари не се фрлаат треба да се ценат и бла бла бла ... ама уживање како што е со кондом нема никогаш верувај :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom