КАКО ШТО ПОДОСТАРЕВ...

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.620
Сфатив дека не можеш никого да натераш да те сака. Се` што можеш да направиш е да му досадуваш и да се надеваш дека во паниката ќе попушти...

Сфатив дека само со едно правилно свртување можеш да собереш многу од ќебето..
Сфатив дека колку и да се трудиш,некои луѓе ќе останат шупаци.
Сфатив дека требаат години за да изградиш доверба, а потоа доволен е само сомнеж, не доказ, за таа да се урниса.
Сфатив дека кога нешто ќе удри во вентилаторот, нема да биде правилно разнесено низ собата.
Сфатив дека не треба да се споредуваш со другите – посјебани се отколку што си мислиш.
Сфатив дека депресијата е само гнев без ентузијазам.
Сфатив дека не е битно што носиш, туку како го соблекуваш...
Сфатив дека можеш да повраќаш уште долго откако си помислил дека си завршил.
Сфатив дека „бившите" се како габички – постојано се враќаат и не можеш да се отарасииш од нив.
Сфатив дека возраста е прескапа цена за зрелоста.
Сфатив дека не страдам од лудило – туку уживам во него!
Сфатив дека сме одговорни за своите постапки, освен ако не сме ѕвезди.
Сфатив дека вештачката интелигенција е многу послаба од природната глупост.
Сфатив дека во 99% од случаите кога нешто дома е расипано,криви се децата.
Сфатив дека луѓето што најмногу ти значат, излегуваат од твојот живот прерано, додека оние помалку важните никогаш.
А давежите се постојано до тебе!

A kako seto toa go sfati?...
--- надополнето: Nov 2, 2011 12:22 AM ---
za tie godini navistina mnogu si sfatil,ama KAKO?

406269_700b.jpg

@ ForestGump: Ме интересира дали ти работиш за некој од порталиве (Жолта, ЦрноБело, Мотика...) или само ги копираш содржините од кај нив?

Сфатив дека патецот на косата ми се проширува се повеќе и повеќе... неповратно...

Како шо подостарев сфатив дека тестостеронот е доволен да почне да ти паѓа косата, али не е доволен да порасне пенисовидниот орган уше некој сантим.:D

сфатив дека не сум остарел доволно да сфатам нешто ново.. се разбира имам само 16 години (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom