Како се замислувате по 20 години?

• Креатор на темата Креатор на темата kity_cat
  • Време на започнување Време на започнување
Интересно како 90% од темава оптимистички гледаат на својот живот, па дури и претенциозно. Alas, повеќето ќе завршат далеку полошо од нивните најлоши кошмари.

Don't mind me. I <3 realism and being realistic.

Јас се на црно гледам , или ќе рмбам негде грутки на +30 степени да копам во лето , или пак цевки ќе поправам на 0 или - степени по улиците.
Уште полоша варијанта да немам леб да си каснам,дома празно сето.....

Баш во оваа поза, и со телото ќе изгледам нешто слично на овој.

Пааа за 20 години ја ќе бидам 48 годишњак, реално никако не се замислувам, размуслувам само утре што ќе правам

1.како 41 годишен маж седнат во кафана с добро друштво и добра музика успешен бизнисмен со две машки деца и јака жена
2,или па џенем негде че бидам заминат госпо нема да знај кај сум :cool:

bidejki imam 41godina za 20 ke imam 61 pa spored mene togas ke izgledam stara i pobelena kosa. opsto kazano kako vampirka!!!!!!!!!!

couch-potato1.jpg

Како дел од естабилишментот, познат плејбој, домаќин на најоткачените бунга забави и газда на фирмата Спасе & тајфата.

Градоначалник. Или барем министер у преродбеничка влада. :pipi:

6-7 години од официјалното повлекување, две ѕверчиња по дома што ќе го имаат најголемото внимание што некој може да им го посвети и една жена што ќе знае да готви и чува деца.

Докторирано на она што учам, една скромна куќа во град и една за одмарање подалеку од градскиот хаос како ова нешто опкружена со лозови и овошни насади + винарска визба, оженет и 3 деца, и огромен двор со зеленило/базент/зоолошка :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom