Како се замислувате по 20 години?

• Креатор на темата Креатор на темата kity_cat
  • Време на започнување Време на започнување
Богата и успешна со фамилија.ОПАСНА женска!!!!!!!!!

Со оглед на тоа дека си нов член е разбирливо, но за понатаму треба да знаеш дека кога се отвара тема, треба да ја разработиш, т.е да поставиш повеќе од едно смајли.

Он топик: Омажена, со две-три деца, вработена, работејќи ја работата што ја сакам и се уште оној идеалист кој ја возвишува љубовта. Е вака сакам да се гледам, дали вака ќе биде тоа е друга работа.

Ќе предавам во средно школо, некои леви права. Месечна плата мизерна и нема да знам што да прам читав ден. :)

Со брчки на челото нормално, стомак и најверојатно цвикера. Како што тргнало, брада, и коса - средножалосна :)

Деца - не знам ни колку ни што, ама ќе бидат комуно - анархисти на татко им и потенцијални џанкери на мајка им :)

Успешна во работата која ја сакам, среќно омаженa со 3 немирни деца и 2 кучиња во некое големко светло станче со многу прозорци :) Доколку го нема мен оф мај дримс уопште не се ни мажам ќе си посвојам деца или инвитро :)

Со оглед на тоа дека си нов член е разбирливо, но за понатаму треба да знаеш дека кога се отвара тема, треба да ја разработиш, т.е да поставиш повеќе од едно смајли.

Он топик: Омажена, со две-три деца, вработена, работејќи ја работата што ја сакам и се уште оној идеалист кој ја возвишува љубовта. Е вака сакам да се гледам, дали вака ќе биде тоа е друга работа.

tnx za sovetot srcka so vreme se ke bide se nadevam pozzz:)

a i se nadevam deka taka ke bide;)

У ковчег и одозгора ме пеат попови.

Како ного јак и проучен фудбалер.:toe:

У ковчег и одозгора ме пеат попови.
:pop: :pop: :pop: :pop: :pop: :pop: :pop: :pop: :pop: :pop:

после 20 години.. шознам некој си програмер у своја фирма бе!:pipi: нема ќар од плата да чекаш од некој приватњак па и да ти касни по месец дена со плата... ахх ја забораив женатата бе.. и 3те дечиња... ај ке видиме како ке биде за 20 години па да си здрава и жива кајгана ке пишам тогаш каков сум :helou:

63555.jpg

па оженет, 2-3 дечиња :pipi:, вработен, жена која ја сакам премногу, пари, прав господин :vozbud: голема куќа, викендичка на планина некаде...ај доста беше се в зедов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom