DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.583
- Поени од реакции
- 4.610
Молењето е еден вид залудно потрошено време во кои некои цврсто се уверени дека ќе постигнат нешто со тоа, а уствари се лажат но тоа е... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Молењето е еден вид залудно потрошено време во кои некои цврсто се уверени дека ќе постигнат нешто со тоа, а уствари се лажат но тоа е...![]()
Како се молел Исус?
Ал Каедо, знам дека се ближи најголемиот христијански празник и дека ќе се згуснуваат провокациите од ваша страна. Али барем измисли нешто ново, види тамо прочитај у вехабистичкиот памфлет како треба да ги провоцирате Христијаните, а не истапувај со нешто на кое е веќе неколку пати одговарано.evee kako se moleel.
evagelie spored matej 26-36-39
Тогаш Исус дојде со нив на местото, кое се вика Гетсеманија, и им рече на учениците: „Седете тука додека Јас отидам онаму да се помолам.”
37 И ги поведе со себе Петра и двајцата Зеведееви синови и почна да тагува и да се вознемирува.
38 Тогаш им рече: „Мојата душа е длабоко натажена до смрт; останете тука и бдејте со Мене!” 39 И отиде малку потаму и падна на Своето лице и се помоли,
А наутро, додека уште беше темно, стана, излезе и отиде во пусто место, и таму се молеше.
За разлика од тебе, ја не идам на Прашања за Исламот да прашувам дали Мухамед бил педофил или нешто слично (како што правите вие и атеистите), поготово околу Велигден и Божиќ, секоја година на форумов.od akde sega izleze toaa deka sakame da ve provociramee ni na kraj um dali vi se blizelee praznicii voopsto ne sum zapoznaenn toaa se vasa veraa pravite kako sto si sakatee nikoj ne ve provociraa samo sakav da prasam dali isuss se krstell voopsto vo biblijataa nemam sretnatoo kako veli isuss padna so svoeto lice na zemjaa i se pomoli i se krstesee ,, zaremm, kako mozell isus da padne na zmejaa so svoeto celo i da se moli ,, viee toaa denesni hristijani ne go pravite tuku se krstitee ,, , dali isuss vi rekol da se krstite ? ako se custvuvas navreden izvinii nee miee toa mene poentaataa,, a toaa al kaeda sto me narekuvaas etee ti mene me navredii zarem nee takaa zarem jas sum terorist ,zarem nee navreda toaa ,, vnimavaj priatelcee. bas zatoaa sti ti se blizat prazniciitee . ne navreduvaaj nikoogoo