Како се јадат 3 симитки за 20 минути!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
кхм.. абе кртот првата ја изеде за помалце од 3 ипол минути... ама толку зејтин да внесеш...

Епа братче боли и гадно е....... подобро да се кладевме онака на литро зејтин него ова сепак ужас....

Martin$ напиша:
Ej? a so e to simitka? loool :toe::nesvest: ozbilen sum
Normalno e sto ne znae...
Takva glupost(za debelenje) ima samo u Skopje....(ozbilno)
Simid pogaca e testo od burek,bez nisto drugo(meso.sirenje,ext),pomrsno od normalno staveno u solena kifla,isecena na polovina.

Zevsus напиша:
Normalno e sto ne znae...
Takva glupost(za debelenje) ima samo u Skopje....(ozbilno)
Simid pogaca e testo od burek,bez nisto drugo(meso.sirenje,ext),pomrsno od normalno staveno u solena kifla,isecena na polovina.

само што на кртот му е сервирано во тањир без солена кифла

Тоа е најбоље ствар а ако се предозираш ги гледаш последиците на клиповите :pos2: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А шо е најинтересно на некро ќе му мавнам кладба со чварки и леб бајат намачкан со свинска маст !:pos2: па ќе видиме кој ќе празни црева:pos2:

ако некој е спремен за кладба и мавање сиер ljubov_moja@yahoo.com е мојот мсн и мејл. Ке се договориме, ама овој пат на 5 симитки за пола саат. :) и тоа симитките мора да бидат купени од Бродвеј - EX бурекџилница Танго и Кеш

Necrophilia напиша:
ако некој е спремен за кладба и мавање сиер ljubov_moja@yahoo.com е мојот мсн и мејл. Ке се договориме, ама овој пат на 5 симитки за пола саат. :) и тоа симитките мора да бидат купени од Бродвеј - EX бурекџилница Танго и Кеш

Ако си за јадење месен нарезок без леб, онака голо, 500 грама, кој прв ќе ги нафука, може?

Ајде бе ја се пријавувам али сакам 2л. кока кола и ако сакаш ќе ја мавнеме кладбата на мани може ? викни кој сакаш да се осигураш дека нема да киднам или нешо слично!!!!!!!!!

Fantom_oh напиша:
Ако си за јадење месен нарезок без леб, онака голо, 500 грама, кој прв ќе ги нафука, може?

ех... сеа финтата е симитки и тоа мора да се од Бродвеј. Ако се од друго место нема да има сеир!

месен нарезак, би се кладел во варени виршли. Еве пример 15 комада кој попрв ке ги изеде! хаха...

ај летово е пред нас, кој знае што глупости ке праиме.
Едно време имавме намера да се зезаме ко џек есс со храна ама во стил да јадеме расипано и кој колку може да издржи :tapp:

Ставаме леб во вода да постои 4 дена, после ја цедиме водата и ја пиеме. Дијл?

Fantom_oh напиша:
Ставаме леб во вода да постои 4 дена, после ја цедиме водата и ја пиеме. Дијл?
:nenene: премногу е гадно за мој вкус! дај бе симитки од Бродвеј да јадеш. Значи не да се тркаме кој попрв ке изеде - некам следните неколку дена да ми се гади кога ке видам зејтин или кога ке седам на топло.

Ајде бе ќим сте толку мужи ајде да ви напраам јас коктел од комбуха и мелени јајца може?!

Necrophilia напиша:
:nenene: премногу е гадно за мој вкус! дај бе симитки од Бродвеј да јадеш. Значи не да се тркаме кој попрв ке изеде - некам следните неколку дена да ми се гади кога ке видам зејтин или кога ке седам на топло.

тоа е гадно за тебе??? Аман бе чоек, ко така да не прашвам за млеко со сол и вегета...

Вака со тресење јајца на форумов ајде со мене каде сака кога сака и у шо сака одма се кладам ЧЕКАМ ЧАЛЕНЏ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom