Како ќе реагирате ако ја/го виделе вашиот/а партнер/ка со друг/а?

• Креатор на темата Креатор на темата Strumi4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го удрам таму кадешто најмногу го боли. Ќе му го земам телефонот (зашто душа и се дава за него) и ќе му го искршам, и ќе заминам, ќе остане без телефон и без мене, за телефонот ќе го боли некое време ама ќе може да купи друг, а мене кога ќе ме види со друг, е тоа незнам како ќе го преболи, тоа ќе му биде најголема казна што ќе не може уште еднаш да ме допре.:pipi:

Ќе го удрам таму кадешто најмногу го боли. Ќе му го земам телефонот (зашто душа и се дава за него) и ќе му го искршам, и ќе заминам, ќе остане без телефон и без мене, за телефонот ќе го боли некое време ама ќе може да купи друг, а мене кога ќе ме види со друг, е тоа незнам како ќе го преболи, тоа ќе му биде најголема казна што ќе не може уште еднаш да ме допре.:pipi:
Tи нешто као ке му кршиш муда и ке му кршиш срце тоес његоф телефон? Ако он те вара значи сака и другу да допира, а не само тебе, такој да нема да му биде тој најголема казна. Одма сакате да враќате, као демек одма да те види сс другога, зшто мора да има осфета? Зшто мора да се одмаздиш? Едноставно зшто сакаш да га урадиш и да му га скршиш јајце устфари телефон? Mислиш дека сс тој правда ке биде задоволена?
Што човек ке беше душу да дава за телефон,што има он ајфон седмицу, унапред купен преко врске?

Tи нешто као ке му кршиш муда и ке му кршиш срце тоес његоф телефон? Ако он те вара значи сака и другу да допира, а не само тебе, такој да нема да му биде тој најголема казна. Одма сакате да враќате, као демек одма да те види сс другога, зшто мора да има осфета? Зшто мора да се одмаздиш? Едноставно зшто сакаш да га урадиш и да му га скршиш јајце устфари телефон? Mислиш дека сс тој правда ке биде задоволена?
Што човек ке беше душу да дава за телефон,што има он ајфон седмицу, унапред купен преко врске?
па нема цел живот да патам по него, нормално ќе бидам со друг, не од инат или освета.
а со телефонот многу заакан е по технологија :)

Ништо нема да направам,ќе си отидам ко ништо да не било :sneaky:

Ќе одам и ќе му речам ако му треба сведок за свадба I'm the one.. нека сметаат на мене и во мој стил нога пред нога со осмех од 6 до 6 ќе си заминам. :cool:

Се зависи од ситуација. Може ќе речете дека ќе направите едно а на крај сосема друго ќе биде. Јас на пример би спиздел моментално, ама искрено не знам како би изреагирал. Во никој случај дечкото со кој е мојата девојка не е крив, тој само начекал кец на десетка (знам како е сум бил во таква ситуација) ама затоа цела кривица ќе падне на (читај) бившата.

свака част, пе'ес поена, браво

Би шизнал , би бил толку нервозен но истовремено би се смирувал дека конечно сум го видел нејзиното вистинско лице.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom