Како ја браните својата територија?

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Како ја браните својата територија?

Се наоѓате во ситуација кога некој сака,на било кој начин,да земе нешто ваше. Вие треба да го одбраните и задржите.Како го правите тоа?
Што кога некој вербално ве напаѓа?Што кога се чувствувате загрозени?
Како се браните тогаш?
Како ја браните вашата територија?
Како се заштитувате да не бидете повредени од околината?

Ке ја одбраниш само така ако не му ја покажеш!!!
Тактика: Збуни го непијателот!!!

Сам ке се повлече тогаш затоа што човек кога напага треба да има цел!!!

Нападот е најдобра одбрана, ако не сакаш да си ја помочаш територијата :)

1)ако некој сака да земе нешто шо е мое(предмет) не го давам бее гризам за него
2)ако вербално ме нападне тука од моја страна се мешаат женски членови од фамилија се до 7 мо колено и назад.
3)а ако некој ми ја нападне теоријата а не сум расположен за развивање дискусија,ондак ја ја затварам со ТИ ЌЕ МИ КАЖЕШ или НЕ СИ ДОВОЛНО ЕДУЦИРАНА ЛИЧНОСТ ДА ТИ ОДГОВОРАМ иако понекогаш доаѓа до поврзување со 2 рата точка од мојот став

Да ја оживеам малце темава а?

Мразам пикачи.
Досега ретко пробувале да ми загрозат територија или слично. Можеби бидејќи сум повлечен, мирен. Тогаш кога пробале, не им успеало очигледно, бидејќи не сум пријатно друштво за нив. Со други зборови, во тие моменти се поставувам максимално арогантно и цинично. Спремен сум за луѓе и работи кои ми значат да одам до крајност, so don't fuck with Tony Montana.

Прво правам стратегија а подоцна го напагам непријателот:pipi:

Територијата ја бранам совршено досега... а мислам дека и ќе продолжам така.

Koga branam nesto postanuvam agresiven i vednas napagam (probuvam da gi smenam ulogite) i probuvam da ja podmestam diskutijata za nesto kadesto ke mozam da go napadnam jas nego. I poveke <boruvam jas odkolku da mu dozvolam na dr. da me napaga....

I poveke <boruvam jas odkolku da mu dozvolam na dr.
zboruvam'

Демонстративно ја бранам својата територија, а инаку нападот е најдобра одбрана!

Ја обележувам и бранам својата тероторија со мочање во круг. Онаму до кај што мириса (читај смрди) е моја територија и убаво ми е! Постапките на некои аналфабети ме тераат стварно да почнам да си ги злоупотребувам физиолошките потреби за катастарска намена.:icon_neut

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom