Како го замислувате членот над вас?

• Креатор на темата Креатор на темата *>LiL` GiRl<*
  • Време на започнување Време на започнување
Низок, дебел, со бушава коса :icon_lol:
Не те бива за претпоставки воопшто. Баш сум се спротивно од тоа што го кажа.
Инаку те замислувам вака
0511-0906-2321-1306_Guy_Hacking_a_Computer_clipart_image.png

Јас Зелениот го замислувам со конусоидна глава, со една точка црвенкаста на теме, надоле малце жолтко, остало зелено.
После фанатик по марсовци и сајнс фикшн.

Секако се зезам, ретко сум го начекала на теми кај што јас коментирам за да го замислувам... :)

Јас Зелениот го замислувам со конусоидна глава, со една точка црвенкаста на теме, надоле малце жолтко, остало зелено.
После фанатик по марсовци и сајнс фикшн.

Секако се зезам, ретко сум го начекала на теми кај што јас коментирам за да го замислувам... :)
Црна, не многу висока, би рекол ситна но динамитна, многу, многу темпераментна и гласна, можно е да е некој огнен хороскопски знак, борбена и мрзи неправда. И 100% сум сигурен дека некое машко јадело ќотек од тебе.
Признај погодив;)

Доминантен и секогаш се грижи за другите да се чувстуваат супер во неговата околина.

Црна, не многу висока, би рекол ситна но динамитна, многу, многу темпераментна и гласна, можно е да е некој огнен хороскопски знак, борбена и мрзи неправда. И 100% сум сигурен дека некое машко јадело ќотек од тебе.
Признај погодив;)

Повеќе утна од што погоди :) Тазе бринета, екс плавуша, убаво пополнета :pos:, многу, многу мрзлива во суштина, гласна и те како, знак - водолија, борбена и мрзи неправда.
И јас сум сигурна 102,5% дека повеќе машки изеле ќутек од мене :)

Повеќе утна од што погоди :) Тазе бринета, екс плавуша, убаво пополнета :pos:, многу, многу мрзлива во суштина, гласна и те како, знак - водолија, борбена и мрзи неправда.
И јас сум сигурна 102,5% дека повеќе машки изеле ќутек од мене :)
:icon_lol: Амди Бајрам да не си го тепала!?

Абе ти будала си којзнае колку врски има тој во Шутка, на доживотно ќе ме осудат :)
--- надополнето: Oct 16, 2011 5:35 PM ---

Абе ај?
Плис.. кисс4е <3 :*
Да ама ако ти си успеала толкав процент машки да истепаш, тогаш тој заедно со сите негови врски ке се плашат од твојата сенка:)

Да ама ако ти си успеала толкав процент машки да истепаш, тогаш тој заедно со сите негови врски ке се плашат од твојата сенка:)

Не сум истепала толкав процент, ами сум сигурна дека сум ги истепала, 102,5% сигурност :) ххахахаххахаа :)

170 цм, слушам пополнетка си била, свежа бринета, доста гласна и борбена(контраш си ама ајде;)) и мразач на неправда?
(колку погодив?)
MWa мацки бацки и , ај не кажувам и шо.......

170 цм, слушам пополнетка си била, свежа бринета, доста гласна и борбена(контраш си ама ајде;)) и мразач на неправда?
(колку погодив?)
MWa мацки бацки и , ај не кажувам и шо.......

Да бе, препиша тоа јас што го напишав.
Контраш, контраш, ама аргументиран, да си признаеш! :)
(умре ромката што ме фалеше)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom