I
Iblis
Гостин
Компјутерџија, игра игрици и дреме по форуми
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зошто ме замислуваш како тежок дечурлија ?i am a piano girl , paranormal !
можеби не сум професионалец, ама знам солидно да свирам! бајт ми!
Тешка адолесцентштина ( ова беше за паранормал ) :p
па незз, онака на шала го треснав тоа .. ти зошто ме замислуваш ко WANNABE pianogirl а не ко PIANOgirl?А зошто ме замислуваш како тежок дечурлија ?
Иначе Сашко наш како опасно тенисершите го замислувам , пред да сервира наместо раците у г`зот да си ги пика ко Надал нашио Сашко си ја мести косата ...![]()
хаххах шо сум голем ,голем сум не до толку ко биг фут али ..., ама не ми е од таму тоа Газам ... за тоа треба да го прашаш ReleaseYourself од форумот он е дечкото шо ги знае сите прикаски поврзани со тоа Газам .Тип со нозе метро и пол и стапало као биг фут, па валјда по тоа му е она “Газам“![]()
Ма незнам онака на шала па ти не се лути , знаев дека има нешто пијанистичко во тебе ... ко шо има во мене пијаничишко така и пијанистичко нешто има во тебе не му ја секирајпа незз, онака на шала го треснав тоа .. ти зошто ме замислуваш ко WANNABE pianogirl а не ко PIANOgirl?
овој над мене, некој шо ме видел ..
Тип со нозе метро и пол и стапало као биг фут, па валјда по тоа му е она “Газам“![]()