Како форумов влијае на вас ?

Значи луѓе не си играм анкети, не испитувам само познавање и кој колку може да се набљудува себе си него мислам дека е во ред секој човек да си знае како една заедница влијае на него и неговото расположение. Форумов е електронска и анонимна заедница но сепак е заедница на функционирање, однесување и комуницирање.

Ке биде некултурно ако не почанам од себе. Значи на почетокот кога се зачленив ми делуваше доста неубаво и напнато форумов поради начинот на однесување на староседалците да речам... Потоа го прочитав "проблемот" во права смисла и се трудев да научам како да пливам во водите на ваквото однесување... Научив и останав да пливам во кајгана водите затоа што вреди да се членува на форумов ако не за сите илјада и нешто членови и десетици и стотици илјада теми за 10 члена вреди и за неколку теми подобри теми со права смисла. Не разбирајте погрешно никого не делам ни двојам јас го обожавам секое однесување меѓу суштествата сметајќи го како уметност на постоењето. Ги сакам речиси сите луѓе (членови) и муабети (теми) гледајки на нив како алатка за олеснување на тоа што сите ние луѓето се што како сунѓер примаме некаде треба да го избалансираме. Лично ми делува добро, делумно добро форумов, на периоди подобро на периоди полошо, но вреди да се остане и членува.

Како вас ви делува и ви влијае форумов ? Ајде луѓе почнувајте. :)
http://forum.kajgana.com/threads/Како-форумот-влијае-на-вас.59086/

Скроз ист наслов :)

Ништо лично, тоа е иницијација.
Иницијација не иницијација да е тој проблем решен ке има форумов дупло членови од колку што има сега.[DOUBLEPOST=1432333812][/DOUBLEPOST]
Спојувајте надлежни. :popce:

Кога ќе погледнам сум пораснал со форумот. Форумот со тек на време ми стана секојдневие. Порано кога ќе вклучев Опера првиот клик ми беше фејсбук, а сега форумот. Вреди да се дискутира со повеќето членови на форумот,а посебно со Фан-клубот Арсенал.

Иницијација не иницијација да е тој проблем решен ке има форумов дупло членови од колку што има сега.

Иницијација не миницијација јас ти ставив вето, многу ме разочара да не спомувам на кои теми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom