Како до Полска?

• Креатор на темата Креатор на темата siskomk
  • Време на започнување Време на започнување
Хехех, абе... Вака, од Солун е 100 евра повратна, од Белград 140... Знам јас кога се резервира, ама непранирано ми излезе...
Солун, да, само со рачен багаж, што е без веза, ама одам на 4 дена, па не ми треба многу багаж... Друго, авионот ми е рано и не можам со автобус до Солун... Тука настанува каша попара...
Директен лет од Скопје до Варшава нема.
Од друга страна, автобус до Белград, па еден викенд во Белград, кој ми е добро познат и имам каде да се сместам... Плус летам до WAW, а не до WMI, плус ми подобро одговараат деновите, (стигам и заминувам исти ден со друштвото со кое што ќе бидам), имам бесплатен викенд во Белград, па и на враќање ако сакам уште еден... Како што рече, не летам со нискобуџетен лет... И така...

Кога реков директно од Скопје не мислев на non-stop лет, туку на лет со кој тргнуваш од Скопје а стигнуваш до Варшава, секако со преседнување во некој Х град.
Секако човек би го утепал денот во Белград или Солун (предност е што ти имаш каде да одиш и што да правиш и тоа дури цел викенд ).. Значи како и да се свртиш тој Х град е неизбежен:icon_lol:
Убаво да си поминеш..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom