Како до обратно од витка става?

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Е вака сеа. Сакам да слушнам ваше мислење +. Јас сум мааааааалку од повеќе слаб. И сега би ве замолил тие што имате добро килца на себе, и тие што имале малку килца, ама после многу се направиле, да ми кажите како успеавте да се здебелеете? Кои се најдобрите начини? Што треба да се прави? :) И то.

со темава несакам да навредам некој што има многу кила или обратно :) само барам помош :icon_lol: знам дека за многу ќе е темава глупава ама сепак ќе е од корист за некои.:uvo:

Брат јади многу компири и леб за месец дена ќе се здебелиш...Знам дека и Б-комлекси ептем се ефикасни мислам дека не се штетни...

Има некои апчиња за зголемување апетит, ама не би ти ги препорачала.
Јади многу јаглехидрати, внесувај масти.
Кој ти е конкретниот проблем: немаш апетит, јадеш малку или јадеш многу, ама не ти се „фаќа“?:) Ако е првото, треба само да ја зголемиш дневната доза на храна што ја внесуваш. Ако е второто, јебига, имаш брз метаболизам, не знам како да ти помогнам. :icon_lol:

Има некои апчиња за зголемување апетит, ама не би ти ги препорачала.
Јади многу јаглехидрати, внесувај масти.
Кој ти е конкретниот проблем: немаш апетит, јадеш малку или јадеш многу, ама не ти се „фаќа“?:) Ако е првото, треба само да ја зголемиш дневната доза на храна што ја внесуваш. Ако е второто, јебига, имаш брз метаболизам, не знам како да ти помогнам. :icon_lol:
Ам јас имам апетит ама за то шо имам апетит во моментот ќе го немам, а друго не ми се јадИТ :icon_lol: Ам само на хамбургери, пици и тостови сум и никако да се здебелам, а за благо да не кажувам, само Иванка (газдарица на моја блиска слатка продавница) си знае :D Туку јадењето мое е по 3 пати на ден :)
Упс гледам имало веќе тема за ова, само шо не сум спортс и другото ко него ама сепак слично е, ако сакате можите да ја заклучите, а ако не кажујте. :icon_lol:

Сине добредојде во клубот...јас јадам се и сешто понекогаш и по пет пати на ден ама тоа ти е метабилам брзо ти се вари храна а ништо не останува на тебе гледај да јадеш повеќе пати во денот па ваљда ќе има резултати :helou:

Е вака сеа. Сакам да слушнам ваше мислење +. Јас сум мааааааалку од повеќе слаб. И сега би ве замолил тие што имате добро килца на себе, и тие што имале малку килца, ама после многу се направиле, да ми кажите како успеавте да се здебелеете? Кои се најдобрите начини? Што треба да се прави? :) И то.

со темава несакам да навредам некој што има многу кила или обратно :) само барам помош :icon_lol: знам дека за многу ќе е темава глупава ама сепак ќе е од корист за некои.:uvo:

Јади барем по 2 пати во денот пржен компир и некој мрсен колбас...
Не биди активен мирувај...
За 2 месеци ке набиеш 10 кила...верувај ми зборувам од искуство..
Компирот ми е главно јадење на мене поглавно и од лебот:pos2:

Јас иам интересен метаболизам...

Ако не јадам..два дена...кинам 5 кила...буквално...ако јадам па многу...5 кила ставам :) ебате бељата :) само кај мене не се познава...висок сум многу та ме глеаш ваков онаков...исто ти се фаќа :)

И јас го имам истиов проблем само не ми забранувајте да пливам,ве молам...се друго ќе направам,ако треба по 10 хамбургери ќе јадам.
Не можам никако да се здебелам,по 5 пати на ден јадам,и измеѓу само џвакам нешто ама џабе е,килограмите или опаѓаат или си седат на одреден број.

Купи си Herbalife пиј од него и јади....Или Bozen јади и пиј од нив...Ќе видиш што ќе се случи со тебе:)

И јас имам проблем со дебелеење...ќе пропуштам 2 оброка,одма ми се познава по лицето,ќе иам 2 оброка поише-и ништо...
КАКО ЛИ ДА СЕ ЗДЕБЕЛАААААААААААМ!?:nikojnemesaka:

Јадете редовно, ако претерано вежбате - намалете, ама сепак не престанувајте да вежбате бидејќи тоа отвара апетит...

Јадете леб, компири, тестенини, повеќе чоколадо и благо...

И рецептот од Месаја, банана + 2 супени лажици несквик + 1 супена лажица шеќер + млеко и бутајте се тоа во блендер... 2 такви дневно и качувате килажа сто посто.. јас качив 3 кила од тоа...

Јадете редовно, ако претерано вежбате - намалете, ама сепак не престанувајте да вежбате бидејќи тоа отвара апетит...

Јадете леб, компири, тестенини, повеќе чоколадо и благо...

И рецептот од Месаја, банана + 2 супени лажици несквик + 1 супена лажица шеќер + млеко и бутајте се тоа во блендер... 2 такви дневно и качувате килажа сто посто.. јас качив 3 кила од тоа...

Ооооооооо,па вер хев ју бин ол мај лајф?:pos:
Ај баш да испробам и ова.:hehe:

И ја порано...си бев слабичок,ама брат коа влегов у пубертет сеа 10 пати на ден јадам и сум си таман...Ама ти веќе си влезен у пубертет па...Шо знам,и мене компирот ми е ко леб...особено пржен..мммммммм! Да пробај јади повеќе пати на ден... копмирчиња...и леб...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom