Како да усреќиш жена/маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас па под нови начини разбирам нови начини на усреќување,проста јас прости ми:pos2:

Јас па под нови начини разбирам нови начини на усреќување,проста јас прости ми:pos2:

Абе види, ако сфаќаме буквално, и јас сум во право, и принц е, а и ти си!
Ако ги правиш старите, ќе го усреќиш.
Ако најдеш нови, тогаш пак ќе го усреќиш.

Значи без разлика старо/ново, пак сте во ќар.

Дај кажи сеа како да ве усреќиме ние вас. Дарио не советуваше нас машкиве дека:
"Жена е чудна направа, еден ден е капка вода, друг ден поплава. Може ко цвет да мириса, а знае и да боде гадно како коприва.
Кога е таква, само пушти ја, се што ќе види, нека купува. Тогаш е фина, мирна најдобра, само до...прва важна прилика."

У право е?

Уште еден доказ кој го потврдува моето дека жените никогаш не ги разбираат мажите...

Уште еден доказ дека мажите зборуваат шпански јазик во Македонија...ново е ново на македонски,незнам на шпански како е...

Мац ни треба истото што ви треба и вас.Нежност,љубов,рамо за плачење,доверба,страсен секс,добра вечера,да молчи кога треба да молчи,да разговара а да не ќути...Остај го Принц,он ако треба и од пета ќе си апне,ама последен да заврши,иако греши,инат бе инат:smir:

Абе јас и од шеста ќе си апнам ако треба, меѓутоа забораваш дека ова не е став на принц, ова го знае целиот машки свет. Зошто еднаш не излезе бе нешто со 50 работи набројани што ги сакаат мажите, и 2 кои ги сакаат жените, односно он да ги чеша мадињата почесто и да и носи храна? Затоашто тоа е хардкор фантазија, не постои и не може да постои. Жените не го сакаат тоа, а и мажите немаат 50 работи што ги сакаат.
Мажите се едноставни суштества, дури се и премногу едноставни. (не зборам за принц овде). Тие имаат ужасно малку барања од партнерката, да му дава од слаткото кога ќе му се присака, и да му дава да јаде (и да молчи, многу да молчи).
Маж што сака нежност, љубов, рамо за плачење, доверба... јас би го слекол гол. Не за друго, туку да проверам дали навистина е маж и дали има муда.

Маж што сака нежност, љубов, рамо за плачење, доверба... јас би го слекол гол. Не за друго, туку да проверам дали навистина е маж и дали има муда.

Доволно кажа,верувам дека сите мажи се согласуваат :)
Не за друго,ќе треба сите мислења на мажи во љубов и секс да ги избришам или да им допишам fail :)

Едитирај таму...
Сериозно, покажи ми материјал кадешто се опишува комплексноста на мажите (ко што ние можеме да најдеме мал милион за жените).

Што и кажуваш на жена со две модри очи?
Ништо, веќе си и кажал два пати.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: :3: пак мац тони и јас се смееме

Едит:
морам уште еден

- Што си згрешил кога жена ти влегува од кујна во дневна и ти се дере дека гледаш ТВ?
- Си го пуштил ланецот многу долг.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Доверба на мажи не им требала :)
Затоа овој тип на мажишта шетаат со рогови,сега ми е појасно :pos2:

Доверба на мажи не им требала :)
Затоа овој тип на мажишта шетаат со рогови,сега ми е појасно :pos2:

perception-demotivational-poster-37483.jpg

Во брадата, треба да се бричам, знам.
Инаку знаеш од каде е испаднат муабетот со роговите? Од мажите што ги слушаат жените, што се чувствителни, што не знаат и самите што сакаат (мажи со стап поедноставно речено, и женски карактеристики)... :smir:

а бе луѓе...несакам да ме испотепате ама....ај леандра како единствено женско на темава(поточно што се буни дека ние машките сме сложени) најди листа од 50 работи што сакаат машки и 2 работи што сакаат женски (како што викаа претходно) па после да се буниш...ке моит така??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom