како да сменам софтвер од к500 во вокмен610?

• Креатор на темата Креатор на темата G*O*C*E
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 декември 2008
Мислења
71
Поени од реакции
1
мозе ли некој да ми казе како да сменам софтвер?

Ај пиши за кој телефон што сакаш да ставиш ... вака до утре ќе си пишуваме:tapp:

Па нема ли софтвер за к550и?

gledav na youtube moze i imam prasano po mobilaritve mi kazaa deka moze

1. симни флеш драјвери
2. симни сетул2лајт
3. симни иксес++
4. симни мејн од w610
5. симни фајл систем од w610
6. симни костимизација од w610
7. се ќе најдеш на www.support.gsmmkd.com - за јузер и пас, мора да си член на форумот од супортов.

и еден мал хелп од мене: ако умре - EROM ти е 600 денари оправање, GDFS ти е 1200 денари и флеш чип 35 евра.
п.с. уше нешто - пред да почнеш сониериксн телефони за софтвер да чепкаш, мораш прво да ги знаеш поимите: http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=22832&highlight=gdfs
и еве уште еден хелп т.е. туториал за флешување на сони ериксон мобилни телефони од дб2020 платформа

1. симни флеш драјвери
2. симни сетул2лајт
3. симни иксес++
4. симни мејн од w610
5. симни фајл систем од w610
6. симни костимизација од w610
7. се ќе најдеш на www.support.gsmmkd.com - за јузер и пас, мора да си член на форумот од супортов.

и еден мал хелп од мене: ако умре - EROM ти е 600 денари оправање, GDFS ти е 1200 денари и флеш чип 35 евра.
п.с. уше нешто - пред да почнеш сониериксн телефони за софтвер да чепкаш, мораш прво да ги знаеш поимите: http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=22832&highlight=gdfs
и еве уште еден хелп т.е. туториал за флешување на сони ериксон мобилни телефони од дб2020 платформа

Или ептен најлесно, не се прави манга отиди кај Некро и ќе ти го смени эа саат време максимум эа не многу пари :)

па не е толку страшно да го смени самиот де, за се има прв пат а шо и да поеби лек има(Некро).

некро гледам батката сетул на виста го работи кај мене нејкеше ни да го чита телефонот на виста со сетул иако флеш драјверите беа инсталирани

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom