Kako da se vrati www.Makedonija.com?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
This Account Has Been Suspended
Суспендиран е акаунтот, домејнот сеуште си постои.
И да е хакнат, никој, апсолутно никој неможе да ти го „хакне“ или „украде“ домејнот. Значи кој си го имал до сега, ако си ги плаќа сметките и понатаму ќе си го има.

Незнам зошто толку паника крена за ова АБЦ.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Точно. Не е платен најверојатно хостингот.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Znaci ako "gazdata" ne e "otepan" ili ako gi nema parite izgubeno na komar,togash postoi shansa da si plati za hostiranje,pa stranicata da prodolzi so rabota.?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
ABC напиша:
Znaci ako "gazdata" ne e "otepan" ili ako gi nema parite izgubeno na komar,togash postoi shansa da si plati za hostiranje,pa stranicata da prodolzi so rabota.?
Нормално. :wink:

Член од
7 мај 2005
Мислења
1.231
Поени од реакции
307
Ne mi lici sega mene da go brkam toa oti posle pak nekoj na nekoj forum ke otvori tema "od koga Albanec/albanec go ima makedonija.com"
Brat ti stvarno treba da olabvais malce. Daj kazi ako neso te maci da pomagame. Zoso vaka malku malku ti se zalis deka neso ti smeta na nacionalna osnova.

Член од
25 август 2005
Мислења
98
Поени од реакции
2
A za hostigot ne deka nema pare da se plati tuku deka nejke da se plati. Ne e tolku skupo za eden politicar da ne moze da si plati hosting. Tuku na nekoj mu teknalo"ja nejkem da ima Makedonia strana i tocka" a ne znam zos bi mislel taka.A ne e cudno nekoj da go zel pa da ne go dava. Ej aj ako moze da mi kazete nekoj hosting kade ima najmnogu memorija a najmalu za placanje. Please

P

Princ

Гостин
Katunec напиша:
Ne mi lici sega mene da go brkam toa oti posle pak nekoj na nekoj forum ke otvori tema "od koga Albanec/albanec go ima makedonija.com"
Brat ti stvarno treba da olabvais malce. Daj kazi ako neso te maci da pomagame. Zoso vaka malku malku ti se zalis deka neso ti smeta na nacionalna osnova.
Znam deka ne se dozvoleni vakvi posta, ali je*iga, morav: .... (koj svati super).

Kajgana Shop

На врв Bottom