Како да го изненадам девојчето кое ми се свиѓа?

• Креатор на темата Креатор на темата davorstoj1
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 јуни 2016
Мислења
6
Поени од реакции
0
Дечки ми треба помош / совет, како да го изненадам девојчето што ми се свиѓа. Планирам да ја однесам во парк и таму на некоја клупа да и признаам дека ми се свиѓа, но би сакал да направам нешто специјално, нешто како изненадување, на некој начин да и поклонам некој вид подарок но не знам што... да биде специјален момент кој ке го памти... исто така да биде изненадена а да не го очекува тоа.. немам посебна идеја затоа и се обраќам тука ... ве молам некој поискусен нека ми даде совет или било што... благодарам :)

Не се труди толку спонтано нека тече не официјализирај ништо, само опуштено и смирено со спонтан флерт кога се гледате и право во парк ти е лоша идеја, на кафе, кино, па макар и дома викање е подобра идеја од веднаш парк.

Дали сметаш дека и она те свиѓа? Доколку не, тоа нека ти биде првиот чекор а не парк марк. Верувам не сакаш да останеш само на манијачење на фејсбук.

Чекај таа да ти признае прва.

За велентајн купи дилдо и завиткај го во добра поклонова хартија. Подари и го. Ќе ја изненадиш сигурно, а ќе види дека сакаш да ја ебеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom