Како да даунлодирате песни од YouTube

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
Г

Грејвдигер

Гостин
Доколку некој незнае, а сака да дознае како да download-ира некои клипови од YouTube тоа може да го стори така што ке отидете на http://vixy.net и таму имате еден правоаголник каде што може да го напишете линкот, потоа ке кликнете на СТАРТ... ке почекате околу 1мин. за да го прочита линкот и потоа ке ви се download-ира:helou::smir:

Фала ти ептен. Како ќе ми се најде ова, топ!

Нема проблем... затоа сме си тука :)

Во кој формат ги зачувува?

Мислам дека има додаток за мозила преку кој се доналдира од ју тјуб,многу полесно е со додатокот,иначе фантом,мислам дека флв формат се зачувуват ама има конвертор од флв во ави и други формати да ги претвора :helou:

А кај да го најдам тој конвертор? Пошо досеа ко ќе ги спуштав беа во .flv, и ми треба само конверторот...

http://applian.com/flvplayer/?src=KeepvidPlay
Тука има еден,ама trial е,ваљда може да се најде крак,инаку јас немам конвертор дека ретко доналдирам видеа од ју тјуб,и ако доналдирам преку bs player pro ги пуштам и бива преку тоа...а за на мобилен никад не ги ставам видеата и зато не ми треба конвертер :toe:

и да ви додадам :) оваа со vixy.net работи само на Мозила, барем ја така знам, пошто кај мене не ми работи во ИЕ

Ми треба конверторот многу, ако некој знае кај да го најдам нека каже... Иначе за плеер може и со VLC player...

ај ако може некој модератор нека го смени името на темата нека го направи Како да даунлоадирате видеа од YouTube

ФЛВ можат да се гледат и со БСП плејер. А и + сакам да додадам, Спајдер ако не си забележал таа твојта тема шо ја даде е за клип, а оваа тема (читај добро) е за музика од клип. А ВСУШНОСТ не треба да иде У канта...:tapp:

Martin$ напиша:
ФЛВ можат да се гледат и со БСП плејер. А и + сакам да додадам, Спајдер ако не си забележал таа твојта тема шо ја даде е за клип, а оваа тема (читај добро) е за музика од клип. А ВСУШНОСТ не треба да иде У канта...:tapp:
Сериозен си? :pos: :pos:
Ko прво и основно,многу ми е јасно дека темата се вика "Како да доналдирате песни од ЈуТјуб",а ко второ,ако ти го читаш само насловот на темата,не значи дека дискусијата во темата е буквално иста :tapp:

Ја флв формати ги гледам без проблем со GOM PLAYER

СпаЈдеР напиша:
Сериозен си? :pos: :pos:
Ko прво и основно,многу ми е јасно дека темата се вика "Како да доналдирате песни од ЈуТјуб",а ко второ,ако ти го читаш само насловот на темата,не значи дека дискусијата во темата е буквално иста :tapp:
:nenene: Сериозен сум. И да те прашам, на тема за компјутери пишуваш за животните??:toe: Не така? Епа пак ќе ти речам, читај за шо е темата. А иначе за спуштање на јутјуб клипчиња добар сајт ви е www.kissyoutube.com Супер е темава, никакво ѓубре

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom