Како би реагирале ако ви се пушта личност од истиот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Чудно ми е како многу девојки тука би легнале одма со друга девојка која им се пушта, додека во случај машко да им се пушта, тој ќе треба да поседува секакви позитивни карактеристики, дали се тоа физички, материјални, психички, емоционални, и да го преврти половина свет само за да вие девојките го земете в предвид спиењето со него, дури и да има добронамерни цели. Со секој поминат ден на овој свет само ми се потврдува тезата дека најлошо нешто за едно момче во денешницата, е да биде добар, односно да има добронамерни цели и интереси, барајќи искрена и исполнителна врска со девојка, бидејќи скоро секогаш негативните работи ги надминуваат позитивните. Не велам дека нема спротивни примери, но тие се ретки, и секоја чест на тие девојки. Не е соодветна темава, но морав да се отворам некаде. Поздрав и секое добро.

Претпоставувам ти си еден од "добрите момчиња"?

Чудно ми е како многу девојки тука би легнале одма со друга девојка која им се пушта, додека во случај машко да им се пушта, тој ќе треба да поседува секакви позитивни карактеристики, дали се тоа физички, материјални, психички, емоционални, и да го преврти половина свет само за да вие девојките го земете в предвид спиењето со него, дури и да има добронамерни цели. Со секој поминат ден на овој свет само ми се потврдува тезата дека најлошо нешто за едно момче во денешницата, е да биде добар, односно да има добронамерни цели и интереси, барајќи искрена и исполнителна врска со девојка, бидејќи скоро секогаш негативните работи ги надминуваат позитивните. Не велам дека нема спротивни примери, но тие се ретки, и секоја чест на тие девојки. Не е соодветна темава, но морав да се отворам некаде. Поздрав и секое добро.
А ти нема ли попрво да одбереш некоја девојка која е физички атрактивна, добро ситуирана со добра едукација зад себе, по можност на добра работна позиција или пак со амбиции кон таква, некоја која имала можност да го прошета светот или има во план да го направи тоа и има авантуристички дух. Некоја која има некое хоби... Некоја која поседува некој талент, без разлика дали е тој за некој инструмент, музика, уметност, танц, спорт, па макар и некоја која слика "арт" фотки на инстаграм. Јас верувам дека ти како што самиот се претстави како добар дечко, попрво би одбрал некоја оваква за сериозна искрена и исполнителна врска отколку некоја локална фуфица која се шлапа со кој стигне.
Е братко, таквата вложила многу во себе, и ќе си бара некој достоен на неа кој исто така вложува доста и има слични амбиции.

Налагаат дека би легнале ако им се свиѓа. Станува збор за авантура, бидејќи е неконвенционално и горе доле табу во "нормални општества", плус "би пробала" имплицира дека не се лезбејки by default што значи дека сакаат да експериментираат.
Башка, велат дека би ја легнале, а не дека би имале врска со неа. Тука е побитно дали постои физичка привлечност и самодоверба, а не дали си фин и добар и и купуваш ружи.
Што ти значи имање добронамерни цели кога сакаш да коваш некоја е beyond me. :icon_mrgr:
Како се пушташ ти? "Ај да се ебеме, многу сакам да ти биде јако."
Не постои добронамерност во "освојување". Јебига, сакаш да биде твоја пошто ти е убава, згодна, паметна, привлечна шотијазнам.
Не засакуваш некој од прво гледање па да имаш некакви алтруистички нагони во поглед нивното физичко и емотивно стање. Добронамерност си доаѓа со време, кога другиот ти значи нешто, коа проаѓаш со нив доволно време за да се поврзете емотивно. Ти на шо размислуваш коа ќе видиш некоја шо ти се допаѓа? "Леле како ќе ме чува оваа коа ќе остарам. Ама јако ќе ми ги пере гаќите."
Мислиш на тоа дека со оваа личност ќе ти биде јак сексот, муабетот, љубкањето под полна месечина. Замислуваш како ти ќе уживаш у беседење и драпкање на некоја клупа а не како она ќе ужива.

А сега, за врска, повеќето луѓе преферираат партнерот да поседува позитивни емотивни, физички, материјални, психички карактеристики и тоа е нормално. Не сумњам дека ти би одбил врска со некој насукан кит. Освен ако не си фетишар по тие работи, не знам.
Не мора да бидеш извајан од мермер, само не треба да бидеш стокетина.
Емотивно и психички треба да бидеш асален за да функционираш во било каква социјална средина, не само во врска. Ова се подразбира.
Би земал за жена некоја наивна тронтла шо ги фрла парите на глупи топшоп гаџети шо не ви требаат? Или некоја што ќе ги малтретира децата? Наравно сите луѓе имаат слабости, али екстремите се опасни и треба да си ги регулираш. Ти си бил екстремно фин, субмисивен и сервилен. Може да бидеш и на другата страна од спектрумот, да си ја млатиш за добро утро. И двете опции не ги бива. Мажи нејќат ултра субмисивни и clingy девојки, нема ништо gender related тука. Има врска со тоа до кој степен си control freak.
Материјално, многу нормално дека сите бараат некој кој е материјално стабилен, барем за долга врска. За секс за една вечер јака муда, али ако веќе планираш да го пројдеш животот со некој, шо ќе јадете? Fedoras?
Наравно дека ќе бараш некој што е финансиски стабилен, надежно ќе се трудиш и ти да бидеш таков, бидејќи инаку колку и да се ловкате нема долго да функционирате.
Сиромаштијата си носи кавги и омраза, јебига.

Види бе колкав пост напишав. :/

Само сфати дека жените, за разлика од луѓето, се у основа нерационални суштества.

Ете, горе долу тоа што Идиот напиша. Нема потреба од повеќе.
Значи ти би спиела со девојки за една вечер, ама кога се работи за врска, во предвид би земала само добро ситуиран, високо образован, финансиски стабилен и самостоен, атрактивен и згоден, хумористичен момак кој би имал сфаќање и разбирање за твоите нагони да легнуваш девојки од време на време? Доколку погрешно сум те разбрал, те молам прости ми за мојата игнорантност и не сфаќање.

Значи ти би спиела со девојки за една вечер, ама кога се работи за врска, во предвид би земала само добро ситуиран, високо образован, финансиски стабилен и самостоен, атрактивен и згоден, хумористичен момак кој би имал сфаќање и разбирање за твоите нагони да легнуваш девојки од време на време? Доколку погрешно сум те разбрал, те молам прости ми за мојата игнорантност и не сфаќање.

Простено ти е за твојата игнорантност.

Oд сето горе наведено ти исполнуваш само она “момак“?

Те молам просветли ме, покажи ми ја вистината. Воопшто не се заебавам за ова, сакам да Ве сфатам вас девојките.

Барај одговор на прашањата од девојките што те корпосале, не од мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom