- Член од
- 4 мај 2008
- Мислења
- 255
- Поени од реакции
- 11
Времето е лудо и незаборавно ладно.Dodeka cekame srbinceto da ogovori....kako e sabajlevo vremeto u Demir Hisar ???![]()
А што тебе те боли за времето во Д.Х.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Времето е лудо и незаборавно ладно.Dodeka cekame srbinceto da ogovori....kako e sabajlevo vremeto u Demir Hisar ???![]()
он заебал, или заебале такви "интернет патриоти" како вас?За да отидеш било каде ти требаат ПАРИ.
Сега натегај се, мудрувај, битно веќе си заебал.
он заебал, или заебале такви "интернет патриоти" како вас?
не знам како толку-очигледно-образовани, начитани и интелегентни луѓе се спуштиле на ниво да кажуваат така прости зборови - зборувам за пцовките од погоре. дали вие (што сте ги напишале тие глупости што всушност и не ни постојат како зборови) имате газ и у лице така да извреѓате некој што има бугарски (или било каков) пасош? нема шанси, инаку некој ќе ве отепал досеа. или вие ќе сте отепале некој таков "предавник", па ќе сте биле у затвор бла бла бла и како и да е, ако сте такви патриоти и мажишта за какви се кажувате, немало да киснете на интернет, туку ќе сте ја бранеле татковината ваша убава.од такви ропаци ко вас македонија е таму каде што е.не оправдувам потпишување под друга националност од било какви причини, немам друг пасош освен мк.ама тоа што го зборувате се чисти глупости.и мене ме вреѓа тоа што било кој решил да земе друг пасош, ама повеќе сум се навредил од вас, слепиот електорат кој ги избра гнасите да не водат, и истите тие гнаси ги натераа луѓето да си одат од тука. на многу луѓе бугарија, грција, чешка, словачка, хрватска, словенија итн итн им дала работа, услови за живот. ама не, не треба да прифатат, треба да седат овде и да се расправаат со вас!? треба на интернет да се чукаат во гради? средете се, мислете што глупости тресете.
најпаметно беше мислењето (не знам кој го кажа) за случајот со земјите како Швајцарија, Шведска итн. другото ви е чист BULLSHIT. се виделе online патриоти такви еден куп, на форуми исто така, еден куп. ама не се виделе пред собрание такви патриоти. не се виделе такви патриоти кога ќе дојде ред да се оди во грција на одмор.кај сте тогаш?
а сега, иако тоа не решава ништо, слободно може да банирате, гледам дека тоа најдобро знаете да го правите...ONLINE, секако...немате јајца да банирате некого у живо кој навистина заслужил бан...немате моќ...имате само радијатор да го греете додека киснете на нет.срамота
не знам како толку-очигледно-образовани, начитани и интелегентни луѓе се спуштиле на ниво да кажуваат така прости зборови - зборувам за пцовките од погоре. дали вие (што сте ги напишале тие глупости што всушност и не ни постојат како зборови) имате газ и у лице така да извреѓате некој што има бугарски (или било каков) пасош? нема шанси, инаку некој ќе ве отепал досеа. или вие ќе сте отепале некој таков "предавник", па ќе сте биле у затвор бла бла бла и како и да е, ако сте такви патриоти и мажишта за какви се кажувате, немало да киснете на интернет, туку ќе сте ја бранеле татковината ваша убава.од такви ропаци ко вас македонија е таму каде што е.не оправдувам потпишување под друга националност од било какви причини, немам друг пасош освен мк. ама тоа што го зборувате се чисти глупости.и мене ме вреѓа тоа што било кој решил да земе друг пасош, ама повеќе сум се навредил од вас, слепиот електорат кој ги избра гнасите да не водат, и истите тие гнаси ги натераа луѓето да си одат од тука. на многу луѓе бугарија, грција, чешка, словачка, хрватска, словенија итн итн им дала работа, услови за живот. ама не, не треба да прифатат, треба да седат овде и да се расправаат со вас!? треба на интернет да се чукаат во гради? средете се, мислете што глупости тресете.
најпаметно беше мислењето (не знам кој го кажа) за случајот со земјите како Швајцарија, Шведска итн. другото ви е чист BULLSHIT. се виделе online патриоти такви еден куп, на форуми исто така, еден куп. ама не се виделе пред собрание такви патриоти. не се виделе такви патриоти кога ќе дојде ред да се оди во грција на одмор.кај сте тогаш?
а сега, иако тоа не решава ништо, слободно може да банирате, гледам дека тоа најдобро знаете да го правите...ONLINE, секако...немате јајца да банирате некого у живо кој навистина заслужил бан...немате моќ...имате само радијатор да го греете додека киснете на нет.срамота
не знам како толку-очигледно-образовани, начитани и интелегентни луѓе се спуштиле на ниво да кажуваат така прости зборови - зборувам за пцовките од погоре. дали вие (што сте ги напишале тие глупости што всушност и не ни постојат како зборови) имате газ и у лице така да извреѓате некој што има бугарски (или било каков) пасош? нема шанси, инаку некој ќе ве отепал досеа. или вие ќе сте отепале некој таков "предавник", па ќе сте биле у затвор бла бла бла и како и да е, ако сте такви патриоти и мажишта за какви се кажувате, немало да киснете на интернет, туку ќе сте ја бранеле татковината ваша убава.од такви ропаци ко вас македонија е таму каде што е.не оправдувам потпишување под друга националност од било какви причини, немам друг пасош освен мк.ама тоа што го зборувате се чисти глупости.и мене ме вреѓа тоа што било кој решил да земе друг пасош, ама повеќе сум се навредил од вас, слепиот електорат кој ги избра гнасите да не водат, и истите тие гнаси ги натераа луѓето да си одат од тука. на многу луѓе бугарија, грција, чешка, словачка, хрватска, словенија итн итн им дала работа, услови за живот. ама не, не треба да прифатат, треба да седат овде и да се расправаат со вас!? треба на интернет да се чукаат во гради? средете се, мислете што глупости тресете.
Epa nie od 1991 godina ziveeme vo virtualen svet pa nisto,pak sme zivi neli :smir:.A i tie sto imaat Bugarski pasos ziveat ovde so nas,istite virtualisti se oni ama samo se prodale za nekoe levce...
Ako se pojavi nekoj kako Roman Abramovic i da gi otkupi site pametnjakovici na ovaj svet i da gi donese ovde da poigraat malce za nasata reprezentacija pa mozebi ke davame i nie goloviNe veruvam deka im platile...poveke ke da e deka platile
a be lugeto se KLADAT na drug tim...ovoj Gwujovistickiov so BC kako selektor izgleda ne im se gleda dobiten.....nisto strasno, samo deloven izbor...
Ako se pojavi nekoj kako Roman Abramovic i da gi otkupi site pametnjakovici na ovaj svet i da gi donese ovde da poigraat malce za nasata reprezentacija pa mozebi ke davame i nie golovilee:
Ne be ti odma licno....pa ni porano ne sme imale nekoj tim sto pobeduva......zarem sega bi praele muabeti, na primer za priznavanje-ne priznavanje na ime na drzava, nacionalnost i slicni gluposti...da ne bevme istoriski hronicni luzeri????
....sekoj sekogas tezi kon poubavo , a sto e ubavo??? e za vkusovite ne se diskutira ..neli ???
Лично за мене зборуваш?
Што знаеш за мене, кај сум бил на одмор, дали воопшто сум бил, што работам, студирам, каде живеам,кого сум избрал, против кого сум протестирал, што правам во слободно време?
Ропак, а што те погодило толку хмм?
Изгледа банот, па кажи дека си истиот тој од претходната страна Велешанецот, ако веќе семоќно се ропачиш за бугарски пасош.
Секој одговара за себе, за своите дела.
не мора лично да те знам, познат ми е видот (ако МАЛКУ ти "сечеше лубеницата", ќе сфатеше дека не сакав да кажам дека си одел во грција на одмор, туку дека таквите како тебе одат). едноставно е, тој што се замара со протести и со искоренување на предавниците, нема време да се расправа со мене на форуми (дури и да водиш битка на овој начин, решението не е бан, размисли зеленико). а искрено, ме погоди тактиката - ако не ти одговара муабетот, ајде бан. тоа така не оди :nenene:. тоа е малограѓанштина од највисок степен. ако веќе не си човек кој освен online лечење на револуционерните и национални комплекси не знае ништо друго, треба да имаш барем малку интернет култура. затоа реков дека од такви сељандури како тебе пропаѓа државата, оти го имате истиот синдром како и државниците наши. тоа што не им чини, оди на BLOCK. знаеш како викаат, ако сакаш да видиш каков е човек, дај му малку власт. а дали сум истиот, ти процени си, ме заболе ти шо ќе мислиш. ионака немаш со што да мислиш и размислуваш.:pop:
p.s.: прочитај што кажаа Concrete i illusioner, зелен еден, и нели, припази на речник.
ако имам дупли јузер, ќе ме банираат, тебе qr да не те боли, ако го имаш.Речникот мој е според твоите критериуми, сељандуро.
Како второ, не, не ме познаваш, и додека ја сум протестирал ти чекаше бугарски пасош.
Ако малце ти сечеше, ќе прочиташе дека не сум јас тој што дели банови овде.
И како трето, за дупли јузер се банира, не според мене, туку според правилата на форумот.
Така револтот можеш да го изразиш на улица, пошто не е тука местото.