Има!
Кога го вадеше, што потпиша?
Дека родителите ми се Бугари....
Може ли да сменам националност на било кого па и на родителите....??
Ако пишам дека родителите ми се Американци што правиме?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има!
Кога го вадеше, што потпиша?
Потпиша дека е прирпанидк на (вметни некоја од дефинициите за чувашка меогрелофриказоидна гнида), бидејќи тоа и е!
Македонија самата ги иссерува таквите наоколу кои потоа бегаат во комшии за да не се чувствуваат инфериорни меѓу нас Македонците.
so bugarskiot pasos si zaveden druze kako bugarin i tvojte dve pokolenija najmalku a toa si go potpisal i plus imas izjava od dvajca bugari deka tolku i tolku vreme si prestojuval i si tvorel vo tvojta mila republika Bugarija![]()
Има бе србине...
Има...ама од штабот кој 20 години те лажат и фураат државничка политика не ти кажуваат, за да не лажат во матно...за некои транзициони евроатланстки интеграции...кога секој жив околу нас се интегрира од многу полоши ситуации, некој пиеше виска и пафташе пура...
Швајцарија не е дел од ЕУ, а сепак е дел од модерната Европа. Швајцарија е потписник на Шенгенскиот договор кој дозволува отворање на границите со своите ЕУ соседи, додека политика на ЕУ нема ништо за што да се меша во Швајцарија.
Норвешка не е дел од ЕУ, а сепак е дел од модерната Европа. Земја потписник само на Шенгенскиот договор.
Исланд е истата...
Лихтејнштајн е истата...
Андора, Монако, Сан Марино, Ватикан....не се дел од ЕУ, а сепак се дел на Шенгенскиот договор каде не постојат граници.
На една друга тема образложив како ние и нашата економија можеме да бидеме силна држава со силна економија од типот на Лихтејнштајн, само ти си зафатен читање на јутарне новости...и лепење плакати од типот "Хвала богу шта сам србин"
Еве ти пионерче начини да се интегрираме без таа ЕУ курва...
Ако одбереме само да бидеме земја потписник на Шенгенскиот договор, нема да има бенчмаркови, ченчмаркови, кој колку пиел, дали после 7, колку фрлал ѓубре, ЕУ стандарди...можеме слободно да ги заборавиме регулативите на ЕУ....
Со овој договор нема да имаме ни финансиска помош...за која толку многу се тупи овде....
Ама доколку сами си се издигнеме економски...а не да чекаме ЕУ да ни даде пишлив кредит за да отвориме фабрики каде ќе не трујат и притоа ќе мора да плаќаме рати....Ќе се заебеме на долг план...
А ти свиркај си...долно македонец...
Тоа што сум заведен "друже" како бугарин не значи дека сум бугарофил...
зошто не даваш одговор на поставени прашања незнам.Srbija i Albanija kje vlezat vo EU ili Albanija vleze a Makedonijaizolirana i shut karta...airlija neka e
ne ..uste poloso ..sega si bugarina i tvojte predci i pokolenija si gi zacrnil za eden smrdliv tatarski pasos :smir:
Дека родителите ми се Бугари....
Може ли да сменам националност на било кого па и на родителите....??
Ако пишам дека родителите ми се Американци што правиме?
hipotetickiSega sum so dvojno drzavjanstvo....Ne sum Bugarin i ne sakam da bidam...
Prasav i predhodno i sega pak...kako mozhe jas da "zacrnam" predci,pokolenija...
so eden potpis...Ako se taka lesno se smenuva....
И некогаш, во некое време, Б'лгарската држава којато ного не обича, заради тебе и сличните, ќе си најде малцинство во Македонија...
И ќе сере дека тука, во Македонија живеат Б'лгари, и ќе се повикува на вашите предавнички потписи...
Да ви го ебам пасошот...
Предавници!
hipoteticki
2015 godina....Bugarite podnesuvaat baranje do Evropskata komisija za zastita na malcinstvata vo vrska so bugarskoto malcinstvo vo Makedonija..nie go negirame toa ama tie dostavuvaat dokumenti i vo tie dokumenti i toj spisok se pojavuvas i ti so tvojot licen potpisa za toa predcite sega dedo ti se prevrtuva vo grobot i ima uste milion takvi primeri
Tvojata teorija bi glasela vaka da kazeme ako e kazana od nekoja devojka: Toa sto se dupam so koj kako ke stignam ne me pravi KURVA! Taka i ti velis,toa sto si se potpisal ne te pravi Bugarin tuku trtigaz...
Точно, не си бугарофил, ти си благонадежно бугарче.
А дефиницијата за бугарче е: обезмашкостен монгрел и пциштовиден трауромемлосан исцедок од получовечки тролозоиден фрикогремлински подвид на муфлосана вошка од чувашки произход!