Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Да му се извинам јавно на Никола (Saeta Rubia) за све шо се има дешавано до сеа, не треба да играме у иста екипа, јбг. Се надевам дека ќе играме надвор деноиве.
абе во жарот на играта е тоа, да не кажуваме што све сите си имаме кажувано меѓусебе, ма да не сме професионалци и затоа не смееме да се лутиме кога некој ќе прави грешка..

Се разбира дека ќе дојдам у четврток.

Дали ќе има место да се убациме јас и уште едно другарче,само кое време и каде пошто не сме баш упатени ?

Да му се извинам јавно на Никола (Saeta Rubia) за све шо се има дешавано до сеа, не треба да играме у иста екипа, јбг. Се надевам дека ќе играме надвор деноиве.

Боте, нема потреба да ми се извинуваш мене. Јас и ти се знаеме одамна и сме играле доста фудбал заедно, што преку кајгана што онака малски па дури и на еден турнир...
Мене ништо не си ми згрешил а тоа што ти викам е дека не се трудиш и играме сите заедно и сите заедно таму како екипа или победуваме или губиме... ама као екипа треба да играме...
Поздрав другар ми.

Дали ќе има место да се убациме јас и уште едно другарче,само кое време и каде пошто не сме баш упатени ?
Има место бе како може да нема....па од 5 сат ако ставиле голови ќе играме во браќа рибар ако не ќе играме позади градежен имало добро теренче...ќе биде пишано само да се собереме

Има место бе како може да нема....па од 5 сат ако ставиле голови ќе играме во браќа рибар ако не ќе играме позади градежен имало добро теренче...ќе биде пишано само да се собереме

Имам еден предлог ако се сложите сите,во Маџари има игралиште на вештачка трева и е многу пријатно за играње,доколку се сложат сите и имаат можност да дојдат,може да резервирам и мислам дека се плаќа нешто минимално

Имам еден предлог ако се сложите сите,во Маџари има игралиште на вештачка трева и е многу пријатно за играње,доколку се сложат сите и имаат можност да дојдат,може да резервирам и мислам дека се плаќа нешто минимално
По 150 од екипа. Т.е. 30 од човек, без голман и без резерви. Речиси секој ден играм таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom