Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Таман се тимовиве, ве молам сеа коа нема замени да не заебе некој :(

@Del Piero best 10 Ми се игра против тебе денес. А, да можев да дојдам... :)))
Убав провод, па пишете резултат на крај.

Инаку не ми смета мене, ќе играм од било која, али не се потценувајте, Ctuluhu e супер играч, слично како делпиеро кај нас, Саета ви ја држи цела одбрана, и цела екипа сте крупни дечки, реално, физички супериорни сте над нас. :)
Дали ќе го искористите тоа, ќе видиме... :icon_mrgr:

Момци јас ќе каснам 10 тина минути ама ќе дојдам мајстор имам дома мењам кров к се задржа на малку

Момци огромно извинување од моја страна ама мајсторот уште работи и не можев сам да го оставам и од. Мобилен пишувам . Наредна частам пиво или сок кој што сака извинете уште еднаш

@Сладоледџија ептен ни го тури денеска. Ние дури и сок имавме за да гасиме жед по сендвичите, он не се појави.[DOUBLEPOST=1412872764][/DOUBLEPOST]@Сладоледџија ептен ни го тури денеска. Ние дури и сок имавме за да гасиме жед по сендвичите, он не се појави.

@Сладоледџија ептен ни го тури денеска. Ние дури и сок имавме за да гасиме жед по сендвичите, он не се појави.[DOUBLEPOST=1412872764][/DOUBLEPOST]@Сладоледџија ептен ни го тури денеска. Ние дури и сок имавме за да гасиме жед по сендвичите, он не се појави.
sto pravam .. ebola ima :\

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom