Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас најдов.

Имаме 12 души.

Дојдете сите барем 10 минути порано, за да не губиме време.
А се надевам некој ќе не подели пред да почнеме.

Јас искачам уште од сеа, немој некој да заебал, наредна шупење го чека. :icon_mrgr:

Инаку ајде кој е за Мондано да глеаме Арсенал-Челзи, јас ќе бидам со уште 2-3ца.

И немој некој да заебал. Ако се погоди да не може да дојде некој, барем нека прати некој другар у негово име, ко што правеле витезите у средниот век по некад. Не биди педер - биди витез.

Неам кола татко ми на пат е, ме мрзи со бус :) ако иде викса со ауто да ме собере али он е повеќе за бицикл :)

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Не иде Викса, повреден е.

и дајте друг пат седнете ги девојчињата во близина кај што игра рики да има мотивација... денес далеку седеа од тој простор :D

и дајте друг пат седнете ги девојчињата во близина кај што игра рики да има мотивација... денес далеку седеа од тој простор :D
Дадовме три гола, а ја имав гол и асистенција. Врти-сучи, го повторив придонесот од прошлата утакмица со 66%. Дали публиката и мотивацијата која ја црпев од нив имаше влијание, оставам на фудбалските експерти да пресудат.

Дадовме три гола, а ја имав гол и асистенција. Врти-сучи, го повторив придонесот од прошлата утакмица со 66%. Дали публиката и мотивацијата која ја црпев од нив имаше влијание, оставам на фудбалските експерти да пресудат.
тоа е испод просек за тебе... можеш ти уште повеќе...само треба мотивација... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom