Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Абе намерно правам у среда да биде нерешено да завршиме гледаш рики долга победничка серија фати :)

Пишав дека ми е сеедно од среда до петок, а мислам дека и другар ми (голман) што бранеше за црните минатиот пат неможе во среда ако добро се сеќавам тогаш игра со други, ама незнам дали има предавање во четврток он. Сега му пишав ќе кажам кога ќе врати

Среда неможе да дојде, четврток или петок може не му е проблем[DOUBLEPOST=1412028876][/DOUBLEPOST]Нов обид досегашна заинтересираност за во четврток
@wiksa
@Del Piero best 10
@marinetti
@RickyLFC9
@ob1
@Chejo

Ги замолуваме @Saeta Rubia @TheWhiteMamba @Dr.House @Castiel да се изјаснат дали им одговара новиот термин :)
ПС Сега ми текна петок не ме планирајте за ништо цел ден го поминувам со кучето во подготовки во сабота манекенот е на изложба.

Последно уредено:
Четврток сум до 17:30 на факс, кога би играле?

Јас ќе потврдам коа ќе стигнам у Скопје, моментално сум у Струмица.

1. @@wiksa
2. @@Del Piero best 10
3. @@marinetti
4. @@RickyLFC9
5. @@ob1
6. @@Chejo
7. Saeta Rubia
8. @@Castiel
9. Fastforza

1. @@wiksa<br />2. @@Del Piero best 10<br />3. @@marinetti<br />4. @@RickyLFC9<br />5. @@ob1<br />6. @@Chejo<br />7. Saeta Rubia<br />8. @@Castiel<br />9. Fastforza<br/>
10.KembaW(kako igrac se prijavuvam)

1. @@wiksa
2. @@Del Piero best 10
3. @@marinetti
4. @@RickyLFC9
5. @@ob1
6. @@Chejo
7. @@Saeta Rubia
8. @@Castiel
9. @@Fastforza
10. @@KembaW
11. @@ Dr.House
12.

1. @@wiksa
2. @@Del Piero best 10
3. @@marinetti
4. @@RickyLFC9
5. @@ob1
6. @@Chejo
7. @@Saeta Rubia
8. @@Castiel
9. @@Fastforza
10.@@KembaW
11.@@Dr.House
12. @TheWhiteMamba

Хаус нека каже од колку му одговара, пошто сепак од него зависиме, он носи топка. :)
А не е лошо и некој да земе пумпа, ако има, пошто малце беше мека минатиот пат. :icon_mrgr:

Нека биде од 17:00, јас таму ќе бидам од 16:30-16:45 веќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom