Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа играме или не играме?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Изглеа фали еден да пресече кој ден ќе се игра :)

Значи ако не се лажам сеа за сеа сме негде 9 луѓе, плус моето другарче Левакот кој очајно го мрзи да се логира, и плус Rigel Kent ако случајно се појави. Ко шо глеам денеска тешко дека ќе се игра. Ај изберете еден ден и да играме.

Зашо тешко, само на Саета не му чини. Ќе го натерам јас утре него. И така секогаш четврток играме.
Има дечки што чекаат само да се каже дека е четврток и да се приклучат.

Пошо на пример се уште неаме дефинирано време и место. Мнозинството одлучува, чекам да видам дали ќе се игра. Пасивноста е стандардна и вообичаена одамна веќе.

Време 18:30. Место исто. Ај ќе се чујам по сабајле со Саета, па да видиме дали ќе ја правиме вака. Нека се изјаснуваат и останативе кој се за.

Можам, би преферирал 19:00 зашто имам претходно работа но ако ви се почнува порано почнете, јас нешто ќе закаснам. И да има вишок играч нема проблем :).

Е у 3 сабајле договор за денот убаво пишав вчера преку ден кажете за да се ослободам на работа, никој не одговори и си останав 2ра смена да дека ке одам у петок сум слободен попладнето.

Зашо тешко, само на Саета не му чини. Ќе го натерам јас утре него. И така секогаш четврток играме.
Има дечки што чекаат само да се каже дека е четврток и да се приклучат.

Ја од стално сум ти викал дека четврток е најбољи ден за фудбал ;). Али денес сум на роденден така да само за утре ако се игра пак можам. Денес истрчајте ако се соберете па за утре кој има сила нека се пријави.

Еј курац роденден денеска и било на девојками забораив ... Ај сабота недела а?

За денес има кандидати за фудбал од 18.30 ?

A kade ke se igra?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom