Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
луџе нека земе некој камерче бе еј...па ја ќе ве снимам...пошо глеам нема место а ми излезе дека сум слободен да ве снимам и да бидам ко коментаторов Игорчо на сител :D
--- надополнето: 7 септември 2013 во 16:03 ---
ја па викам нема место , а тоа откажале 1234234 души
има уше 2 слободни места како што гледам , така да и ја сум ин :свиркам:
бели
1. @King Kai
2. @NomoregameS
3. @Urban_Mover
4. @Тетекс фан ^
5. @bookfan
6. @BONDEK
7. @whysoserious?

луџе нека земе некој камерче бе еј...па ја ќе ве снимам...пошо глеам нема место а ми излезе дека сум слободен да ве снимам и да бидам ко коментаторов Игорчо на сител :D
--- надополнето: 7 септември 2013 во 16:03 ---
ја па викам нема место , а тоа откажале 1234234 души
има уше 2 слободни места како што гледам , така да и ја сум ин :свиркам:
бели
1. @King Kai
2. @NomoregameS
3. @Urban_Mover
4. @Тетекс фан ^
5. @bookfan
6. @BONDEK
7. @whysoserious?
8. Шурикен

не те знам братче али по имево ми се чини дека ќе бидеме ко Ројс и Геце минатата сезона :D
Псс, Saeta Rubia Геце ме вика :D

Уште едно место има кај белите.... ќе се мењаме мн јаки ќе искочите вака,

ќе си го вратиме Тетекс фан ^ назад кој го ебе NomoregameS само плаче :icon_lol:

Јас тргнав од ваш тим, ама на Del Piero best 10 не му одговарал мојот стил. :icon_lol:

иначе по колку денарчиња да се носи од чоек :D ??
за теренот се плака 2500 значи кога би играле 8х8 без замени излегува 156 денари толку носи си минимум се што ќе биде помалку од тоа си заштедил :)

Ќе биде јака утакмица, сите земете си маица во соодветна боја :)

Псс, Saeta Rubia Геце ме вика :D

Со поспецифичен дриблинг од Геце каде каде, само што Љуц Il Biscione ни фали и Чоста^ за да бидеме Дрим Тим ЛОКА.;)

Јас тргнав од ваш тим, ама на Del Piero best 10 не му одговарал мојот стил. :icon_lol:

Не е дека не му одговара туку ако дојдеш ти од наша со мене со него и со Топче пак ке биде како прошлата утакмица.

Не е дека не му одговара туку ако дојдеш ти од наша со мене со него и со Топче пак ке биде како прошлата утакмица.

Како ги направи ко другите да се трупови :pos: (NomoregameS и @Boki.Mkd ви завршија лавовски дел од работата).

Инаку и тоа што го спомна се средува, ако прејдеше Шурикен кај белите Тетекс Фан и јас ќе прејдевме кај Црните и ќе беше отприлика нивелирано :).

Ќе видиме утре тоа;)
П.С
Чекајте малце сеа ги испомешавте работите,топче го враќа Тетекс кај него значи SOHE би требало да биде со мене,а во списоков погоре кај што се додадоа + тројца го нема него.
Топче ???

Наместете ги составите со време. Да нема компликации понатака.

Финални списоци

ЦРНИ

1. @Juventus_M
2. @Тетекс фан ^
3. @Kaiser
4. @Saeta Rubia
5. @Топче
6. @Del Piero best 10
7. @El_Matocho
8. @Boki.Mkd
9. @acermk

БЕЛИ

1. @King Kai
2. @NomoregameS
3. @Urban_Mover
4. @ЅОНЕ
5. @bookfan
6. @BONDEK
7. @whysoserious?
8. @Шурикен
9. @alek-stuki

Бидете 15 мин порано таму и така веројатно нема да има никој така да ќе си се загрееме и почнеме на време. Немој некој да заебал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom