Кајгана тип игра!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ДЕНЕС
2mpkkyb.jpg

другите по 1 бод

Дортмунд и Ливерпул ги фатив точен резултат а другите или победник или разлика. Денеска без промашена досега

Паок и Шериф со по 3 бода. Палермо и Киев ги утнав комплетно

Супер коло испадна ова

Вкупно 20 бода од натпреварите од вчера и денес. Слабо...

Јас вкупно 22 бода од вчера и денес. Исто и денес 11 бода,исто и вчера 11 бода. :) Иначе денес со 3 поена ги погодив Рапид 1-3 Порто и Шериф 1-1 Аз Алкмар. Иначе како не ја типував Борусија со Карпати 3-0, 2-0 ја типував,за 1 гол и таа ќе ја фатев 3 бода.Другото ми е по 1,2 и 0 бодови. Сеа викендов ќе се распуцаме пак. :)

ako forumot dosea bese zavisen ko droga,so ova Kajgana tip igra,gi nadmina site limiti.Jebota pa ne me zafaka mesto,dodeka gi cekam rezultatite :)

--- надополнето ---

inaku eden sovet do site: ako veke imate staeno rezultat na nekoja utakmica,nemojte pdoocna da ja smenite.Ja sinoka odkako ja igrav Villareal-Dinamo 3-0,idam posle staam 3-2 :@

Ти се посерамн на утакмиците од Европските купови. Секогаш дур има првенства ќе се искачам на прва страна, па после минатово коло влегов и во први 10 на севкупниот ранкинг, и доаѓаат мечевите од ЛЕ и освојувам ебани 14 поени...
Боооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо:tapp:

Значи ЛШ и ЛЕ никогаш не ми оделе .. катастрофа сум таму :(

Не се секирај, има уште 3/4 од сезоната пред нас :)

Награди за почеток не, но не е исклучена можноста дека понатаму ќе има :)
абе за награди може на пример секој да уплати 100ден и тоа за цела сезона...
и сеа од цел форум 1000 играчи најмалце ќе се соберат и сеа тоа се 100 000 ден и тие може да се распоредат на лигите одделно и првите 3 места да добиваат пари...
и сеа 5 државни лиги да имаат фонд од 14 000 и првиот си зема 7000 вториот 4000 и третиот 3000
за лига на шампиони и лига европа по 15 000 да биде фондот и прв 8000 втор 4000 и трет 3000
ја вака би напраил а и плус за цела сезона 100 ден не е многу мислам секој може да дае...
а плус и сигурно ќе се соберат поише од илјада!

Ги фатив челзи и арсенал точен резултат :D

Ги фатив, Манчестер Сити, Милан и Барса точен резултат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom