Кајгана Сонг Контест бр.114

• Креатор на темата Креатор на темата M-1
  • Време на започнување Време на започнување
Ти ..... мадрфк....... мислам се договоривме преку ПП .... Ти ќе ме частеше шарска една за мои 12 бода ...Значи така а види го:confused: А баш гладен сум сеа.Дечки ако ви праќа ПП со понуда,не му одговарајте:lut:
Море да видиш ДаниБМВ шо ми понуди... ела одби го ;)

Мала рецензија за овој натпревар.
Зато шо немав време да ја затворам темата и да пребројам све ко шо требит, се одлучив да ги земам и гласојте на @Hey Arnold и @OmarSpears во конечното пребројување. Исто е и за пријавувањето, каде шо со некоја минута толеранција го вкључивме со снимка од Техеран и @DaniBMW. Се е ова со цел да бидит демократски и изедначено.
Да напоменам дека гласојте на marambo се копирани и истите не се сметет за регуларни.
Седум (7) пријави беја тука така, за на крајот да се издвојат четири (4) шо ќе се борат за победник на темава, а три (3) да стагнираат без некој големи промени во поените.
@Грут со 105 поени би требало да е победник, но исто нема гласано. Па чекав се до последен момент на пребројување доколку се јавит, да ги вметнам и негојте гласој, за жал Грут е отсутен.
Детали
20160606111602.jpg

Мала рецензија за овој натпревар.
Зато шо немав време да ја затворам темата и да пребројам све ко шо требит, се одлучив да ги земам и гласојте на @Hey Arnold и @OmarSpears во конечното пребројување. Исто е и за пријавувањето, каде шо со некоја минута толеранција го вкључивме со снимка од Техеран и @DaniBMW. Се е ова со цел да бидит демократски и изедначено.
Да напоменам дека гласојте на marambo се копирани и истите не се сметет за регуларни.
Седум (7) пријави беја тука така, за на крајот да се издвојат четири (4) шо ќе се борат за победник на темава, а три (3) да стагнираат без некој големи промени во поените.
@Грут со 105 поени би требало да е победник, но исто нема гласано. Па чекав се до последен момент на пребројување доколку се јавит, да ги вметнам и негојте гласој, за жал Грут е отсутен.
Детали
Прегледај го приврзокот 149185

Се правите само да не победам... УААААААААААААА!

Ако. Ќе ви се вратам уште посилен!

Се правите само да не победам... УААААААААААААА!

Ако. Ќе ви се вратам уште посилен!
Ак копираме сите, тогаш зошо би праеле КСЦ натпревари?
Со неговите поени распоредот е следен:D
1. Грут пак прв
2. Ти втор
3. Јас трет квалификации:D

Моментално неам никаква идеја за тема, ак имаш нешто ти отстапвам тебе да отвориш тема.

Имало и претходно такви случаи, но сепак твој натпревар, твои правила.
Види Коловрт имаше дадено некои предлози за теми, искористи нешто од тоа :) Јас нема веќе што да давам теми. Се дадов! :D

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Имало и претходно такви случаи, но сепак твој натпревар, твои правила.
Види Коловрт имаше дадено некои предлози за теми, искористи нешто од тоа :) Јас нема веќе што да давам теми. Се дадов! :D
Не е дополнета КСЦ историја на наптевари од изадание 96.
Aли убо викаш, ѕирнав во претходната тема и по примерите на @Коловрт eф сеа си имаме тема.
Влагајте синови:D
http://forum.kajgana.com/threads/Кајгана-Сонг-Контест-бр-115-Ауф-Баба.81328/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom