Kajgana Song Contest #329 СПЕЦИЈАЛ - ДНК

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.678
Поени од реакции
31.581
Почивај во мир Андреј, почивајте во мир сите, вечна слава и Бог да ви даде царство небесно.
Панчо се надевам побрзо ќе се опорави, иако веќе животот за него нема никогаш да биде ист...
Бев на нивниот концерт за 15 години, ги гледав во живо редовно кога имаа настап локално, израснав со нив, но кој би рекол дека ќе има последен пат... ќе останат само спомените...

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.767
Поени од реакции
35.683

Животот продолжува како по навика
те нема тука, но ја знам, те чуствувам
знам ме гледаш, знам ме чуваш
од горе ти ми зборуваш
би сакал барем уште еднаш
да можам да те,
да можам да те прегрнам
да можам да те прегрнам
да можам да те прегрнам
да можам да те,
да можам да те прегрнам
да можам да те прегрнам

Последно уредено:
Член од
20 март 2025
Мислења
40
Поени од реакции
78

Oва ми е една омилените песни каде што пее Андреј,не е ДНК, амасепак делото на Андреј се гледа, и браво .. Почивај во мир бате.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
947
Поени од реакции
3.137
Како што најавив темава немаше гласање и следна тема ќе биде на принципот прв дојден прв услужен.
Првиот што ќе реплицира на поракава за 52 минути од сега односно 00.00 и натака ќе има привилегија да отвори нова тема и натпревар по избор.
Сепак пресензитивна недела имавме и немаше потреба од гласање а темава ја оставивме како мемоар - почит кон ДНК.
Автоматски споено мислење:

Како што најавив темава немаше гласање и следна тема ќе биде на принципот прв дојден прв услужен.
Првиот што ќе реплицира на поракава за 52 минути од сега односно 00.00 и натака ќе има привилегија да отвори нова тема и натпревар по избор.
Сепак пресензитивна недела имавме и немаше потреба од гласање а темава ја оставивме како мемоар - почит кон ДНК.
Чекаме……

Последно уредено:

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
710
Поени од реакции
2.492
Автоматски споено мислење:

Чекаме……
Сеа ја ќе отворам нова тема.

Kajgana Shop

На врв Bottom