RickyLFC9 Модератор Член од 28 март 2012 Мислења 19.565 Поени од реакции 41.148 30 септември 2014 #16 Единственото нешто што ми се свиѓа од ова. Татан татантантан татантантантан тантан-тантан
A Andrew ќ Член од 27 октомври 2011 Мислења 5.832 Поени од реакции 15.261 3 октомври 2014 #19 Гласањето може да почне. Ќе гласате кај мене во приватна порака. Јас моите гласови ќе му ги испратам на @turvior за се да биде регуларно. Ај.. 1. @Сталкерот - Bonobo - Cirrus 2. @DaniBMW - Radiohead - Talk Show Host 3. @wot - Portishead - Numb 4. @Braintaxx - Faithless - Mass Destruction 5. @Andrew - Archive - Goodbye 6. @Бомбастичен Дрогираш - UNKLE - Heaven 7. @StormRage - Massive Attack - Teardrop 8. @Miss Paranoia - Massive Attack - Inertia Creeps 9. @Schtrawzenigger - DJ Shadow - Six Days 10. @социопатка21 - Massive Attack - Karmacoma 11. @turvior - Massive Attack - Paradise Circus 12. @CafeDelMar - Portishead - Humming 13. @zmej gorjanin - Archive - Invisible 14. @RogerBacon - Phantogram - When I'm Small 15. @RickyLFC9 - Faithless - Insomnia 16. @Redhead - Hooverphonic - Mad about You 17. @Hank Moody - Thievery Coorporation - Sweet Tides
Гласањето може да почне. Ќе гласате кај мене во приватна порака. Јас моите гласови ќе му ги испратам на @turvior за се да биде регуларно. Ај.. 1. @Сталкерот - Bonobo - Cirrus 2. @DaniBMW - Radiohead - Talk Show Host 3. @wot - Portishead - Numb 4. @Braintaxx - Faithless - Mass Destruction 5. @Andrew - Archive - Goodbye 6. @Бомбастичен Дрогираш - UNKLE - Heaven 7. @StormRage - Massive Attack - Teardrop 8. @Miss Paranoia - Massive Attack - Inertia Creeps 9. @Schtrawzenigger - DJ Shadow - Six Days 10. @социопатка21 - Massive Attack - Karmacoma 11. @turvior - Massive Attack - Paradise Circus 12. @CafeDelMar - Portishead - Humming 13. @zmej gorjanin - Archive - Invisible 14. @RogerBacon - Phantogram - When I'm Small 15. @RickyLFC9 - Faithless - Insomnia 16. @Redhead - Hooverphonic - Mad about You 17. @Hank Moody - Thievery Coorporation - Sweet Tides
A Andrew ќ Член од 27 октомври 2011 Мислења 5.832 Поени од реакции 15.261 6 октомври 2014 #20 Натпреварот заврши дјецо! Победник е @CafeDelMar со 69 бода. Честито! Очекувам дека ќе организираш интересен натпревар. Вака беа после неа: @Miss Paranoia - Massive Attack - Inertia Creeps со 66 @turvior - Massive Attack - Paradise Circus со 63 @wot - Portishead - Numb со 62 @Andrew - Archive - Goodbye со 61 @StormRage - Massive Attack - Teardrop со 59 @Braintaxx - Faithless - Mass Destruction со 51 @RickyLFC9 - Faithless - Insomnia со 44 @Redhead - Hooverphonic - Mad about You со 42 @DaniBMW - Radiohead - Talk Show Host со 42 Ова е топ 10 листата. Ако некој од ненаведените сака да си ги знае поените нека ме праша.
Натпреварот заврши дјецо! Победник е @CafeDelMar со 69 бода. Честито! Очекувам дека ќе организираш интересен натпревар. Вака беа после неа: @Miss Paranoia - Massive Attack - Inertia Creeps со 66 @turvior - Massive Attack - Paradise Circus со 63 @wot - Portishead - Numb со 62 @Andrew - Archive - Goodbye со 61 @StormRage - Massive Attack - Teardrop со 59 @Braintaxx - Faithless - Mass Destruction со 51 @RickyLFC9 - Faithless - Insomnia со 44 @Redhead - Hooverphonic - Mad about You со 42 @DaniBMW - Radiohead - Talk Show Host со 42 Ова е топ 10 листата. Ако некој од ненаведените сака да си ги знае поените нека ме праша.
Dani 1 + 1 = 10 Член од 22 јуни 2010 Мислења 24.528 Поени од реакции 59.162 6 октомври 2014 #21 Andrew ве означи во мислење во темата Kajgana Song Contest #29. ...си помислив ''Јес, победив!''
RickyLFC9 Модератор Член од 28 март 2012 Мислења 19.565 Поени од реакции 41.148 6 октомври 2014 #22 DaniBMW напиша: Andrew ве означи во мислење во темата Kajgana Song Contest #29. ...си помислив ''Јес, победив!'' Кликни за повеќе... И ја исто, дури почнав да спремам говор како победив на натпревар кај што ја знам само песната која ја номинирав
DaniBMW напиша: Andrew ве означи во мислење во темата Kajgana Song Contest #29. ...си помислив ''Јес, победив!'' Кликни за повеќе... И ја исто, дури почнав да спремам говор како победив на натпревар кај што ја знам само песната која ја номинирав