Па реално и така е. Вратете ми ги гласовите да си гласам за мојата!Мене ниедна песна од понудениве ми нема специјално значење во животот, освен мојата.
Така да, само за мојата и си гласав.
![]()
![]()
Што ти значи тој Лероу Џенкинс? Два пута га читам на форум за едн дн.Врску неам што е тој.Ти га пипуеш у контекст како Hoorey или ураааа на нашински.Мене ни мојата ми нема значење, урочен бев синоќе кога постирав. Како и да е, очекувам победа. LEEROOYY JENKINSSS!!
Го постирав зш смешно ми беше кога го прочитав. Нема смисла у моот пост.Што ти значи тој Лероу Џенкинс? Два пута га читам на форум за едн дн.Врску неам што е тој.Ти га пипуеш у контекст како Hoorey или ураааа на нашински.
Драгонски ти ли си и његова Цопетова кујна што гу пишуеше на сфаки три месеца у ДК.Го постирав зш смешно ми беше кога го прочитав. Нема смисла у моот пост.
Еве шо е
Ова е ептен старо, од 2005 е, ама младинава денес ич не е инвентивнаА овој ли е ск актуелно куде тинејџери,
Баце ова беше актуелно у 2005. Смешно ми беше зш го прочитав у 2024.Драгонски ти ли си и његова Цопетова кујна што гу пишуеше на сфаки три месеца у ДК.
Доста глупо видео,најџабе истрошени минут ипол у 2024.А овој ли е ск актуелно куде тинејџери, да се дереф Лироооој Џенкинс?
Не да нема смисла,иди на прозор запали цигарче излуфтирај се одлогирај се и не се враќај више.
Шалу се бе праи што сакаш.
Во Евровизија ( а ова е Кајгановизија) сите учесници имаат право на глас, ама не смеат да гласаат за својата.Која е логиката да номинираш песна а да не гласаш за неа, па ти си ја номинирал, чим ти не ја галсаш значи не вреди
Глупости,неевираф ме овакфи тинејџерски усеротњаци.Много сам протиф клишеа,глупи актуелни муабети.Брату,баце, гаси интернет,шта речи,викај ура,нешјебат,зна ли се шта и много други селски и некул срања.Ова е ептен старо, од 2005 е, ама младинава денес ич не е инвентивна
А позади ликот на Лирој е Бен Шулц. Во светот на гејмингот баш ова дерење од ова видео стана култно![]()
Баце,да ми го држиш враце.Баце ова беше актуелно у 2005. Смешно ми беше зш го прочитав у 2024.
Ова е некст левел хумор, не сфаќаш.
У реду е бијонсе.Глупости,неевираф ме овакфи тинејџерски усеротњаци.Много сам протиф клишеа,глупи актуелни муабети.Брату,баце, гаси интернет,шта речи,викај ура,нешјебат,зна ли се шта и много други селски и некул срања.
Сфе треба да си се каже сс сфои зборови.До толко ли мора да се копира и имитира.
Баце,да ми го држиш враце.
Супер што не га сфаќам овј вид на хумор.Јебаја те некст левел.Тумор.
Едит.
Еве и форум падна од јакиот некст левел.