Kajgana Song Contest#168 ГЛАСАЊЕ Новогодишно/божиќна песна

• Креатор на темата Креатор на темата Darklady
  • Време на започнување Време на започнување

Kajgana Song Contest #168 Гласање

• Вкупно гласачи
    40
  • Гласањето е завршено на .
@Sussaro фала што гласаше за факинг Џорџ Мајкл наместо за Нервозни Поштар.
Да не си ми се обратил!!!

И после Сусаро бил сељак, кур мој, види го каков џибер е.

Вечната сага...
Дали Нови год е јака трол заебанција или грефчиња су озбиљни у сфоју композицију.
Како и да е, целта е постигната.Трака е смешна,мутава,интересна,подкожна,хероинска,морбидна,разиграна,нови год ишна.

Нови год > сфу други крисмас срања.

Кој кажа дека Рики нема укус за музику? Глас да не чују!

Вечната сага...
Дали Нови год е јака трол заебанција или грефчиња су озбиљни у сфоју композицију.
Како и да е, целта е постигната.Трака е смешна,мутава,интересна,подкожна,хероинска,морбидна,разиграна,нови год ишна.

Нови год > сфу други крисмас срања.

Кој кажа дека Рики нема укус за музику? Глас да не чују!
Не го знаеш Прелепи Мишке затоа вака збориш :D

Значи ги водам најглупите песни, Мараја Кери, Мајкл Бабл, и уште не знам која од тие глупите. Со гласот којшто не го добив од Сусаро и што отиде кај Џорџ Мајкл ќе ме изедначеше со исто глупата песна од Френк Синатра а ќе ги тепаше педерчињата Wham, и ќе освоев најверојатно бронза односно ќе делев второ место со Дамби.

@Sussaro виде ли што напраи???????? Дали осеќаш барем трунка срам од сам себе во овие предпразнични моменти?

Факинг WHAM!!!!

Значи ги водам најглупите песни, Мараја Кери, Мајкл Бабл, и уште не знам која од тие глупите. Со гласот којшто не го добив од Сусаро и што отиде кај Џорџ Мајкл ќе ме изедначеше со исто глупата песна од Френк Синатра а ќе ги тепаше педерчињата Wham, и ќе освоев најверојатно бронза односно ќе делев второ место со Дамби.

@Sussaro виде ли што напраи???????? Дали осеќаш барем трунка срам од сам себе во овие предпразнични моменти?

Факинг WHAM!!!!
safg.jpg

Дедо Мраз од Коњари на @Ron Burgundy

Last Cristmas - Wham na @Lowe2

Имаат по 11 гласа или договар помеѓу себе кој ќе отвара нова тема или да прегласуваме до утре:icon_mrgr:

Дедо Мраз од Коњари на @Ron Burgundy

Last Cristmas - Wham na @Lowe2

Имаат по 11 гласа или договар помеѓу себе кој ќе отвара нова тема или да прегласуваме до утре:icon_mrgr:

ќе отворам јас, до кога е рокот?

Рон Бургунди, јас неам гласано за 5 туку само за 1 а после тоа видов дека го испуштив Дедо Мраз од Коњари.

Така да, сеа гласам за него.

@Sussaro погледни до кое дереџе ја донесе темава!!!!

Рон Бургунди, јас неам гласано за 5 туку само за 1 а после тоа видов дека го испуштив Дедо Мраз од Коњари.

Така да, сеа гласам за него.

@Sussaro погледни до кое дереџе ја донесе темава!!!!

Искрено на Дарки беше најубава (релативно, се зависи од случај до случај и не може вака да генерализирам). Тоа мало девојче облечено во бело со пола паднати млечни заби како држи свеќа е едно од најслатките нешта што сум ги видел во живот. Штета што снимката на Јутуб е многу лоша, ама ја памтам уште од времето. Каков Џингл Белс, какве пичке си мајчине. Иначе во изведба на Александра Колозова и хор. А Џорџ Мајкл морав за да го запазам рамковно бандетеровиот принцип за ЛГБТЌУФХЦЧЏШ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom