Kajgana Song Contest #12

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување
Iceboy ke bide prviot sto ja odbranil

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Последна активност на ајсбој му е 10 и 20. Којзнае дека пие или спие сеа. Не го закачкајте, утре ќе среде.

Ја го бранам!

За инат ќе се пријавам што и да организираш :P

Епа супер... немора да мислам на тебе кога ќе ја отворам темата.
Да одиме повторно со џез ? Само поконкретно... регтајм, бибоп, диксиленд, буги-вуги, свинг...
Барем нема да се измачувам поени да внесувам. На памет ќе ги прерачунам :D

Последна активност на ајсбој му е 10 и 20. Којзнае дека пие или спие сеа. Не го закачкајте, утре ќе среде.

Ја го бранам!

Секогаш си бил на страната на пијаниците

Cuka Iceboy :D

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Баш сеа најдел да спие. :cautious: Ме пука еуфорија околу резултатите. Од толку шо сум навлечен на неизвесноста која у недела навечер пишти од темава, секој понеделник си праам сида тест и анализа на мокраќа, чисто адреналинот да не ми изгуби на кондиција, па се туфкам пред лабараторија чекајќи ги резултатите. Ко ќе стигнат, праам клизачи у сред лабараторија и се гушкам со сите лаборанти. И така секој понеделник.

П.с У вторниците за одржување на адреналинот пијам сок од вишна у чисто бела маица.

Епа супер... немора да мислам на тебе кога ќе ја отворам темата.
Да одиме повторно со џез ? Само поконкретно... регтајм, бибоп, диксиленд, буги-вуги, свинг...
Барем нема да се измачувам поени да внесувам. На памет ќе ги прерачунам :D
Ќе ти го уништам натпреварот, ќе изгуглам која е најпозната од било кој твој жанр, ќе ја стаам и ќе тепам :D

Еве ја темата за оваа недела. Благодарам што гласавте за мене.

Додека се чекаат резултатите, мала релаксација и анимација на учесниците, сеирџиите и останатите партиципанти. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom